LoL'de cihaz banı bulunur mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Merhaba LoL'de sc kullanacağımda ama yan hesapta kullanıyorum ban yesem o hesap mı ban yer sadece yoksa mainde ban yer mi hile PC'deyken o hesaba hiç girmedim ama ondan önce girmiştim. Cihaz banı var mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Banlanacağını sanmıyorum dostum daha önce böyle bir şey yaşamadım

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
hayır ban yersen sadece kullandığın hesap ban yer başka hesabın ban yemez

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Şuana dek bir çok script türevi hile kullandım böyle bir problem ile karşılaşmadım.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Yani cihaz banı yoktur diyorsun değil mi çünkü mainim s3 hesabı korkuyorum mainde ban yer diye
Dostum örnek vereyim. Windsharp kullanmıştım hesabım 1 el sonra banlandı. Sonra ben de tereddütte kaldım fakat ertesi gün ana hesabımdan girince banlanmadı. Fakat şöyle bir tecrübem daha var küfürden bir hesabım önce 7 gün ban sonra kalıcı ban yedi. Sonra yeni hesap açtığımda bu sefer 7 gün ban yemeden küfürden dolayı kalıcı ban yedi.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Merhaba LoL'de sc kullanacağımda ama yan hesapta kullanıyorum ban yesem o hesap mı ban yer sadece yoksa mainde ban yer mi hile PC'deyken o hesaba hiç girmedim ama ondan önce girmiştim. Cihaz banı var mı?
Lolde artık ip ban yok diye biliyorum sadece hesap bani var rahatça oynayabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
vanguard gibi donanıma erişen bir güvenlik duvarı olmadığı için cihaz banı yok ama ip için kesin bir bilgi de yok

Üye
4 HİZMET YILI
ana hesaba girince ban yemezsin benim yan hesabım ban yedi asıl hesapdan girdim sıkıntı yok

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
önceden böyle bir şey yaşamıştım cihaz banı oldugundan emin değilim ama legal olarak kullandıgım hesaplarda biraz oynayınca da ban atmışlardı neyse format attıktan sonra bidaha olmadı

Üye
4 HİZMET YILI
lolde hwid yok diye biliyorum ip olabilir modeme resetlede ip değiştirebilirsin zaten

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Hwid sadece valoda var kardeş lolde 100 hesap banlattım hala giriliyor :)

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Your account has received a temporary time-locked ban where you are no longer allowed to play League of Legends using this account for the listed time period. This means you acted in a way that Riot Games and League of Legends considers inappropriate for in-game behavior.

You are now much closer to receiving a permanent ban on your account and should be very aware of your in-game behavior and how to improve to keep your account from being permabanned.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...