LoL'de cihaz banı bulunur mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Daha önce ban yedim ama hwid bana denk gelmedim. Bazı kişiler hwid ban yediğini söylüyor. Bana denk gelmedi :)

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Sıkıntı olacağını düşünmüyorum hesap ban yer sadece

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Merhaba LoL'de sc kullanacağımda ama yan hesapta kullanıyorum ban yesem o hesap mı ban yer sadece yoksa mainde ban yer mi hile PC'deyken o hesaba hiç girmedim ama ondan önce girmiştim. Cihaz banı var mı?
Merhaba LoL'de sc kullanacağımda ama yan hesapta kullanıyorum ban yesem o hesap mı ban yer sadece yoksa mainde ban yer mi hile PC'deyken o hesaba hiç girmedim ama ondan önce girmiştim. Cihaz banı var mı?
yok diye biliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Hayır, cihaz için herhangi bir tehlike olmayacaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Emin değilim ama uzun süredir kullandığını ve hiç banlanmadığını söyleyen birini gördüm.

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
sana şöyle söyliyim hileyi kullanırken girmediysen sıkıntı yok ama hileyi kullandın ban yedin sonra maine girersen sıkıntı ama tavsiyem hileyi kullandıktan sonra spoofer at hic bir şey olmaz hesapa

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Cihaz banı sadece valorant için geçerli ben başka oyunda cihaz banı ile karşılaşmadım daha

İtachi
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
kk ban yersen ip ban yemesin sadece kulandığın hesabı banlar geçerler yeni hesap açabilirsin ve kulanırsın

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
oyunda cihaz banı olayı var evet format atarak geçiyorsun ama harbiden sistemin yakalayıp oyuncular seni raporlama evresi falan baya süre geçiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...