dostum galiba sorunların var adam sorununu anlatmış ben de sorunun kendisi olduğunu ve chat yapmamasını söylüyorum ne flamei neyden bahsediyorsun?kanka yanlış anlama ama senin de ondan aşağı kalır yanın yok burda bile flame atmışsın
Biraz sevgiye ihtiyacın varSezon 7 den beri LoL oynuyorum ve doğru düzgün bir tane hesabım yok her oyun küfür ediyorum çok çabuk tilt oluyorum. Mailimde dünya kadar hesap var ve yaklasık 30 tane perma banlı hesabım var. Yeni hesap kasıyorum o da ban yiyor. Takdir seviyime hiç 2 levelin üstünde görmedim sürekli kilitli. Yeni hesabımda 13 martta 5 günlük chat ban yedim ama hala açılmadı çünkü ardından 4 - 5 tane daha yedim 9 martta acılcak yazıyor en sonunki yani 5 tane banım var suan bir hesaptaNeyse neler yapabilirim yardımcı olur musunuz? Tavsiyeleriniz nelerdir?
kanka kendine mute atmalisin yoksa kendini durduramiyorsunSezon 7 den beri LoL oynuyorum ve doğru düzgün bir tane hesabım yok her oyun küfür ediyorum çok çabuk tilt oluyorum. Mailimde dünya kadar hesap var ve yaklasık 30 tane perma banlı hesabım var. Yeni hesap kasıyorum o da ban yiyor. Takdir seviyime hiç 2 levelin üstünde görmedim sürekli kilitli. Yeni hesabımda 13 martta 5 günlük chat ban yedim ama hala açılmadı çünkü ardından 4 - 5 tane daha yedim 9 martta acılcak yazıyor en sonunki yani 5 tane banım var suan bir hesaptaNeyse neler yapabilirim yardımcı olur musunuz? Tavsiyeleriniz nelerdir?