LoL'de çok toksik birisi ne yapmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
/kendinisustur ya da /muteself ile oyun boyu kendini tamamen susturusun bunu her maç yaz chat yapmaya başladığın an mental olarak düşüyorsun

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
chat e hiç ama hiç bakma. o insanları ortalama 30 dk göreceğini unutma. toxicle toxic olmanın bi fayda sağlamayacak. elinden geleni yap, gerisini boşver.

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
kanka yanlış anlama ama senin de ondan aşağı kalır yanın yok burda bile flame atmışsın
dostum galiba sorunların var adam sorununu anlatmış ben de sorunun kendisi olduğunu ve chat yapmamasını söylüyorum ne flamei neyden bahsediyorsun?

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
İlk adım, oyun hakkındaki tutumunuzu ve zihniyetinizi çalışmak olabilir. Kolayca sinirlenmek ve tilt olmak daha iyi performans göstermenize veya oyunun tadını çıkarmanıza yardımcı olmaz. Bir mola verin ve taze bir zihinle oyuna geri dönün.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
bende valo da bu şekilde olabiliyorum en iyisi sesleri kapat keyfine bak

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Sezon 7 den beri LoL oynuyorum ve doğru düzgün bir tane hesabım yok her oyun küfür ediyorum çok çabuk tilt oluyorum. Mailimde dünya kadar hesap var ve yaklasık 30 tane perma banlı hesabım var. Yeni hesap kasıyorum o da ban yiyor. Takdir seviyime hiç 2 levelin üstünde görmedim sürekli kilitli. Yeni hesabımda 13 martta 5 günlük chat ban yedim ama hala açılmadı çünkü ardından 4 - 5 tane daha yedim 9 martta acılcak yazıyor en sonunki yani 5 tane banım var suan bir hesapta :D Neyse neler yapabilirim yardımcı olur musunuz? Tavsiyeleriniz nelerdir?
Biraz sevgiye ihtiyacın var ;)

Üye
3 HİZMET YILI
Sezon 7 den beri LoL oynuyorum ve doğru düzgün bir tane hesabım yok her oyun küfür ediyorum çok çabuk tilt oluyorum. Mailimde dünya kadar hesap var ve yaklasık 30 tane perma banlı hesabım var. Yeni hesap kasıyorum o da ban yiyor. Takdir seviyime hiç 2 levelin üstünde görmedim sürekli kilitli. Yeni hesabımda 13 martta 5 günlük chat ban yedim ama hala açılmadı çünkü ardından 4 - 5 tane daha yedim 9 martta acılcak yazıyor en sonunki yani 5 tane banım var suan bir hesapta :D Neyse neler yapabilirim yardımcı olur musunuz? Tavsiyeleriniz nelerdir?
kanka kendine mute atmalisin yoksa kendini durduramiyorsun

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Hocam zaten oyunun %80 i flamer toxic dolu boşver :D nasıl istriyorsan öyle takıl

HER OYUNUN BİR AÇIĞI VARDIR
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Dostum oyunu her zaman kazamanassın bunu aklına koyman lazım öncellikle ve eğer insanları çok toxicleyip kendi oyun oynamanı batırıyosan sana tavsiye oyun ekranı gelir gelmez herkesi muteleyip kendi oyununa bakman insanlar ne yazmış umrunda olmasın oyununa odaklan sen her zman win alırsın 2 3 lose sana koymaz.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Kanka nasıl bir sövüştür merak ettim :D bu kadar ban yiyecek kadar.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
chati komple kapatabiliyorsun arayüzden veya mute all yapacaksın başka çözümü yok

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Ben hep westte oynadım. trde çok kısa süre oynadım. trde de oynasam westte de ben asla gidip birisine oyun öğretmeye çalışmadım. Hep koridoru kazan kaybedersemde takım arkadaşlarım yüzünden kaybedeyim mentalitesi ile oyuna bak. Taktir seviyesinde 4. taktiri 2 sezon üst üste gördüm.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Zamanında bende pubgde aynıydım eksi yiyince hele deliriyordum artık bu sinir sistemimi sağlığımı etkileyecek duruma getirmişti beni yapacağın şey kendini telkin etmek irade sende arınmak için çabalaman gerek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...