Çözüldü Lol'de fps drop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Daha önceden yaklaşık 2 ay once oynadığımda yağ gibi akıyordu . Bilgisayara format attım ve oyunu oynadığımda (scriptle) aşırı fazla kasıyo hatta fighta direkt 0 fps oluyo . Daha önceden böyle bir şey hiç olmazdı . Bu sadece bu scriptte değil denediğim 2 tanedede oldu . Bilgisayarımdanmı yoksa yapmam gereken bir ayardanmı bu kadar çok kasıyor anlayamadım yaradımcı olursanız sevinirim . Ve şimdiden söyliyim çizgileri kapatmam hiç bir işe yaramadı .

Çözüm
scriptten oluyorsa bir bilgim yok fakat bilgisayarindan kaynakli ise geforce experience indirebilirsin ekran kartina gore onun icinde hazir ayarlar var performansi maxlayip yaparsan belki daha yuksek fps alabilirsin lolde 100fps alan arkadasim gta 5 de 60fps almaya baslamisti bunun sayesinde
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
scriptten oluyorsa bir bilgim yok fakat bilgisayarindan kaynakli ise geforce experience indirebilirsin ekran kartina gore onun icinde hazir ayarlar var performansi maxlayip yaparsan belki daha yuksek fps alabilirsin lolde 100fps alan arkadasim gta 5 de 60fps almaya baslamisti bunun sayesinde

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Script etkiliyor, girdiginde arkadaki herseyi kapat goreb yoneticisinden chrome, blitz vs bide grafik ayarlarini ortadusuk yap

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Anlamadığım şey daha öncedende scriptle oynuyordum fakat bu kadar fps im düşmezdi

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Knk bazen karakterden karaktere fps değişiyor bana göre mesela yasuo oynarken daha az aliyorum vayne oynarken daha fazla onu bende çözemedim buyuk ihtimal karakterlerle ilgilide olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ekran kartını indir kur bilgisayarın marka modelini sitesine yaz orjinal driverı ckıyor ordan indir en sağlıklısı o

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Kontrol et:
- Ekran kartınızın sürücülerini yükleyin. [Eğer öyleyse, sürücünün sürümünü kontrol edin, eski olabilir].
- DirectX yüklü olsun.
- Microsoft Visual C++ yüklü olsun [ Tercihen tüm sürümler ( 2005 - 2022 arası ) ].
- NET Framework'ü yüklediniz mi [ Tercihen tüm sürümleri ].

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...