LoL'de Gold elodan nasıl kurtulunur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar, kaç gündür Gold eloda stuck kaldım. Sürekli takıma kötü adamlar geliyor benim iyi oynamama rağmen. Önerebileceğiniz şampiyon vs. varsa söyleyebilir misiniz?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Şampiyon değil oyun bilgin çıkartır seni takım sürekli kötü gelebilir sen de karşı takımın kötü oynayışlarını değerlendirip kendine pozisyon çıkartıp oynaman lazım ki oyunu counter'layıp taşıyabilesin tamamen oyun bilginden kaynaklı ve makro bilgin olmamasından kaynaklı bu sorun

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
kanka oyun takım oyunu mental oyunu ben dün 13 win streak ile plat 4 oldum bugun gold 1 e düştüm yine 3 kere kötü oynadım gerisi full takım yüzünden sans isi takım oynarsa kazanıyosun tamamen takım arkadaslarının mentaline bakıyo oyun

kanka oyun takım oyunu mental oyunu ben dün 13 win streak ile plat 4 oldum bugun gold 1 e düştüm yine 3 kere kötü oynadım gerisi full takım yüzünden sans isi takım oynarsa kazanıyosun tamamen takım arkadaslarının mentaline bakıyo oyun

he yapıştıtıersan meta şampiyonları ya da ne bilim imde kata spamlersin bottan cıkmazsın heroyu da biliyosan zaten atlarsın ama genede o işler öyle olmuyo ya kankam

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Kendin iyi oynadığını düşünüyorsun ama muhtemelen en kritik zamanda gerekeni yapmıyorsun. Sadece senin önde olman hiçbir şeyi degistirmiyor roam atıp gereken yerde takım arkadaşını da öne gecirmen gerekiyor

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
verdiğiniz bilgiler için teşekkürler dediklerinizi uygulayacağım

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
hocam sadece kendini değil takımını kastırmaya çalış takımının mentalini hiç bir zama bozma her zaman gazla diamond olana kadar metanın çok bir önemi yok en iyi oynadığın karakteri alman senin için daha iyi olacaktır

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Şampiyon değilde, yanına bir duo bul dostum diğer türlü zor ne alırsan al feedleyen mallar gelicek.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
yanına arkadaşlarını al yoksa da support oyna

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
kardeşim jung geç harita bilgine bak ejderlere oyna ve sakin oynamaya çalış o zaman geçersin plat eloya

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
5li takım ya da solo jax ve jung twitch öneririm

Üye
Ödüller
4
Sosyal
7 HİZMET YILI
Şampiyon değil oyun bilgin çıkartır seni takım sürekli kötü gelebilir sen de karşı takımın kötü oynayışlarını değerlendirip kendine pozisyon çıkartıp oynaman lazım ki oyunu counter'layıp taşıyabilesin tamamen oyun bilginden kaynaklı ve makro bilgin olmamasından kaynaklı bu sorun
Bu yorumu okumak ben de aydınlattı gerçekten macro oyunu okumak ve micro oyunu takip etmek çok önemli teşekkürler dost.

Javasc okyanustu ben de korsan
Süper Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Adc oynuyorsan kesinlikle o elo da pren olsun yoksa çekilmiyor. Prenle de her oyunu taşırsın.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
aşırı merak ettiğim bir konuyu benden önce biri açmış yorumları okuyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...