- Yasaklandı
Banlı Üye
rapordan oyun içi izlenmeye başlarsın ve tekrar oyuna giriş yaptığında belli etmiş ve DT yazılım ise ban yersin
çok belli edersen yersinArkadaşlar, scriptten raporlandığımız takdirde ban yemek mümkün mü? Banwave geldiğinde herkes ban yemişti. Sadece raporlanarak ban yiyen var mı?
değil dostum başka soru.
ne zaman yasandi bu? 50 farkli hesaptan oynayip sadece 2sinden ban yedim gecen hafta banwave geldiğinde.hayır ban atıyorlar alakası bile yok legit oynadığım halde hileden ban yedim
50 farklı hesaptan kastın her hesapta 3 maç boost yapıp çıkıyormusun geçen hafta banwave de master serilende ban yedimne zaman yasandi bu? 50 farkli hesaptan oynayip sadece 2sinden ban yedim gecen hafta banwave geldiğinde.
hepsini ayni sure oynadim demedim ki sana. bazisiyla gunde 10 mac attigim da oldu? gecen hafta banwave geldiği için ban yedin. raporla falan alakası yok yani.50 farklı hesaptan kastın her hesapta 3 maç boost yapıp çıkıyormusun geçen hafta banwave de master serilende ban yedim
raporlanmasan biile her türlü lol banlıyorArkadaşlar, scriptten raporlandığımız takdirde ban yemek mümkün mü? Banwave geldiğinde herkes ban yemişti. Sadece raporlanarak ban yiyen var mı?
yine yanlis. mesaj kasmak icin bilmediginiz seyler yazmayin suraya. script ud script sebepli ban yemezsiniz eğer yeniden toplu banwave gelmezse.raporlanmasan biile her türlü lol banlıyor
ban wave olmadan da yedim 3 ay önce dia dahepsini ayni sure oynadim demedim ki sana. bazisiyla gunde 10 mac attigim da oldu? gecen hafta banwave geldiği için ban yedin. raporla falan alakası yok yani.
Valla uzun süredir oynadıgım hesabım ban yedi ilk tecrübemi real hesapda denedim aramda hileyi ayarlarını çözene kadar zaten çakallardan 2-3 kişi anladı sc oldugumu reportladı hesabım gitti dostum 10 yıllık emek çöpe gitti anlıyacagın o yüzden sen mümkün oldukca belli etmemeye çalış göze batma reportlamasınlar sende yalan olursun sonra :/Arkadaşlar, scriptten raporlandığımız takdirde ban yemek mümkün mü? Banwave geldiğinde herkes ban yemişti. Sadece raporlanarak ban yiyen var mı?