LoL'de kaybedilen maçlar için ne yapılmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Heroları laneye göre değil biraz takıma yönelik seçersen daha iyi sonuç elde edebilirsin

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
itemlerini karşı takıma göre çık ezber build yapma ve takımla oyna

Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Hangi herolarla oynuyorsun
Garen oynuyorum garen banlanirsa sett sett banlanirsa darius dariusta olmazsa nasus aslında top lanede split yaparken heronun pek bir önemi kalmadj omurgakiran itemini cekiyon hem kuleye fazla vuruyon hemde minyonlari güçlendiriyor hemde zirh buyu direnci kazandırıyor

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
kesinlikle takımla oynamaya dikkat et çok önemli bir detay. tesekkürler.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Ee takım oyunu bu. Önce kendin iyi oynayacaksın sonra takımını iyi oynatacaksın. Profesyonel oyuncuları izleyip bilgi edinmeni tavsiye ederim.

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Garen oynuyorum garen banlanirsa sett sett banlanirsa darius dariusta olmazsa nasus aslında top lanede split yaparken heronun pek bir önemi kalmadj omurgakiran itemini cekiyon hem kuleye fazla vuruyon hemde minyonlari güçlendiriyor hemde zirh buyu direnci kazandırıyor
Bence nasus ile kazanamıcağın oyun yok
Post automatically merged:

kanka jungle farkı bota mide yardım edemiyosa zaten senin lanenin kazanmanın bi anlamı yok
Arkadaşta doğru söylemiş duo olarak girersen oyunlara kazanma ihtimalin daha yüksek olur

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Oyunu laneye göre değil gameye göre oyna. lanende kazanıp diğer lanelere gang git ve tavsiyem tpsiz maç atma

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Lynz çerez adlı bir youtube kanalı var koç analizler yapıyor güzel oradan analizler izliyebilirslin öte yandan league of legends bir takım oyunu bireysellik sadece lane safasında etkili takım savaşında güçlü olan cc yani stan sersemletme yere mıhlama gibi özellikleri yüksek olan şampiyonları alman daha çok maç kazandırtacaktır ayrıca belli şampiyonları tam anlamıyla bilmen eşleşmelerine hakim olman ve ve metaya uygun oynaman win kapılarını sana getirecektir dostum.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
LoL de ün temel mantığı takım oyunu olduğu için bireyselde ne kadar güçlü olsanızda takımca oynamanız gerekmekte bu yüzden özellikle düşük elolarda tr liginde objektifler erken ejderha ruhu vadi alametleri baronlara oynıyacak hasar potansiyeli yüksek olan ayrık ittirmesi güzel olan top laneler fiora irelia gibi ya da midde sylas viktor gibi güçlü karakterler alman gerek. Bence jungle geçip direkt amumu kitle gümüşe kadar gümüşten sonra irelia fiora iş görücektir

Üye
4 HİZMET YILI
Sen iyi oynasanda diğer laneler çok kötü oluyor bende aynı durumu arada yaşıyorum sinirlerim bozuluyo sen oynadığın laneyi kazandıktan sonra diğer lanelere roam at

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Lol bir takım oyunudur. Lane değilde takımına önem vermen gerek mesela her 5 dakkada bir roam atabilirsin topda oynuyorsan teleportun varsa adc ye tp atıp onları öne geçirebilirsin veya mide roam atabilirsin ne olursa olsun flame atma flame atman senin dahada kötü oynamana neden olabilir kendini çok kasma 3 win aldıysan 1 lose aldıysan 30 dakika maç atma ben lose aldığım zaman bi 30 dakika oyuna girmiyorum. Kendini dinlendirmen gerek.

Üye
4 HİZMET YILI
Tank ve late (geç) oyunda hasar vuran karakterleri oynayabilirsin. Nasus,Aatrox bu karakterlere örnek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...