ad ap olarak mıHeroları laneye göre değil biraz takıma yönelik seçersen daha iyi sonuç elde edebilirsin
Ben genelde split push yapıp fightlarq dahil olmayıp bitiriyorum solo veya bottan tabi fighta yakinsam gidiyorumLOL de ne kadar kendi lanemi kazansam da oyunu kaybediyorum ne yapmalıyım?
Hangi lanede oynuyorsun dostumad ap olarak mı
Hangi herolarla oynuyorsunBen genelde split push yapıp fightlarq dahil olmayıp bitiriyorum solo veya bottan tabi fighta yakinsam gidiyorum
kanka jungle farkı bota mide yardım edemiyosa zaten senin lanenin kazanmanın bi anlamı yokLOL de ne kadar kendi lanemi kazansam da oyunu kaybediyorum ne yapmalıyım?
Garen oynuyorum garen banlanirsa sett sett banlanirsa darius dariusta olmazsa nasus aslında top lanede split yaparken heronun pek bir önemi kalmadj omurgakiran itemini cekiyon hem kuleye fazla vuruyon hemde minyonlari güçlendiriyor hemde zirh buyu direnci kazandırıyorHangi herolarla oynuyorsun
Bence nasus ile kazanamıcağın oyun yokGaren oynuyorum garen banlanirsa sett sett banlanirsa darius dariusta olmazsa nasus aslında top lanede split yaparken heronun pek bir önemi kalmadj omurgakiran itemini cekiyon hem kuleye fazla vuruyon hemde minyonlari güçlendiriyor hemde zirh buyu direnci kazandırıyor
Arkadaşta doğru söylemiş duo olarak girersen oyunlara kazanma ihtimalin daha yüksek olurkanka jungle farkı bota mide yardım edemiyosa zaten senin lanenin kazanmanın bi anlamı yok
Nasus biraz kumar işi gibi bilen adam her türlü kazanir ama heronun ince detayları varBence nasus ile kazanamıcağın oyun yok
Oynayarak elimi alıştırdıysan sonrası geliyor zatenNasus biraz kumar işi gibi bilen adam her türlü kazanir ama heronun ince detayları var