LoL'de kaybedilen maçlar için ne yapılmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
itemleri karşı takıma göre çıkıp takımla oynarsam eğer kazanabilirsin ha baktın takımın çok leş split push yapıp bitirmeye oynarsın

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
takım arkadaşlarını iyi seçmen lazım

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
itemlerini karşı takıma göre çık
Post automatically merged:

Oyunu laneye göre değil gameye göre oyna.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
bu senin oyun bilginle alakali bir durum. oyunu asla satma bol bol video izle. oyundan para kazanmak istiyorsan sc ile hesap kasıp satmayı deneyebilirsin iyi forumlar

天使
Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
Premate bulabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
LOL de ne kadar kendi lanemi kazansam da oyunu kaybediyorum ne yapmalıyım?
asla kapalı seçim girme 200 lvl adam bile gelse oynamayı bilmiyor sıralı gir. boş zamanında mapte dolaşmak yerine koridoru ittir. diğer arkadaşlarını feedlemekten kurtar ki karşı takım kasılmasın gank at ara sıra win alırsın zaten kg

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kanka lane kontrolü kadar late game de önemli hangi lane için olursa olsun ( jg hariç ) al yada alma top da oynuyorsan bota yardımların en önemlisi jg yardımların hep olsun mid ve bot içinde aynı durum geçerli

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
Bende senin gibiydim eskiden mid'de 10 oyunun 9'nu kazanıyordum laneyi, platta takılmıştım.
Sonra fark ettim ki benle olacak gibi değil yanıma sağlam bir jungle oyuncusu aldım.
Eski Tr corki birincisiyim %86 wr'ye çıkardım dia sonra ustalığa az kala bırakmıştım
Bot lanem ezildiğinde paket alıp bota roam atar bot lane'de kazandırır takımın mentalini yükseltip başarmıştım 2020'de.
Yani kısacası sen faker bile olsan takım çöpse zor onun için sağlam duo lazım sana.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Sen ne kadar öne geçersen geç takımın ve rakibin aldığı şampiyonların etkisi late game de anlaşılır 34 - 4 gittiğim oyunu kaybettim sebebi karşının pickleri late de beni çok güçsüz bıraktı

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Kanka ben mid oynarken sürekli roam atıyorum diğer laneleride kazandırıyorum. Genelde dereceli esnekte 5 kişi toplayıp giriyorum. Discordda gayet sessiz anlaşılabilir bir şekilde oyun oynuyoruz ve kazanıyoruz. Tek başıma oynarken dediğim gibi roam atıyorum diğer laneleride kazandırıyorum. İlk 10-20 dk arası farmlara harcayıp item tamamlıyorum. Her maç 150 cs üstü olmanı tercih ederim.

Arap Sukru Ayrılacagım              ⇆  ◁  ❚❚  ▷  ↻
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Takım oyununa uygun herolar alman ve ad ap takım düzenini korumaya çalış dostum kaybeden laneye hakaret gibi işler söyleme invite at adamları toplamaya çalış tek oynama takımla beraber gez

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bro malesefki artık takımlada oynasan birşey dğeişmiyor bi kaç tane saçma sapan karkter senin bütün oyunun alt edip keyfine sıçıyor

Uzman Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
harita takibi roamlar oyunu çok etkiler ayrıca objektiflere de dikkat et

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
kendi adıma diyorum bu gidişle oyunu bırakacam takımda illa 2 kişi feedleyen çıkıyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
oyun bilgini geliştirmeye bak video filan izle duo gir arkadaşlarınla anlaşarak veya 5 pre girmeye özen göster

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...