ben chat kapalı oynuyorum ama bi ara skin hilesini fark etmişlerdi salak gibi beyler kostüm gözüküyr mu demiştim sonra anladıklarında ŞAKA YAPTIM AJGKSFLKFSAGKJGSFA gibi bişey yazmıştım da ban yemedim : D
script ile LoL oynarken karşı takım veya kendi takımınızdan birisi size hile dedi mi? dediyse kendinizi nasıl o durumdan çıkarıyorsunuz, nasıl karşı tarafa uyguladığınız bir psikoloji ile hile olmadığınızı kanıtlıyorsunuz?
Hile demeye başladığı an çıtırından karşıdaki adamı toxicleyip takımındaki adamları hile olmadığına inandır senin bir şey yapmana gerek kalmıyo takımdakiler savunuyor . Karşıdaki adama geç ötede ağla veya raporla geç de zaten banlanmicaksın istediğini yapsın
Lol cs ve valorant gibi sürekli hile kullanmanı gerektirmez bence koridoru ezmeye başladığında hileyi kapatıp kendi oyun bilginle bence oyunu devam ettirebilirsin.
Aga çok basit karşı taraf böyle bir şey dediğinde dediği şeye ciddi yaklaşacaksın mesela biri sana bunu dediği anda all chatten "Ha?, Ney?" yazıcaksın.
kolaysın çerez mayonez yazıp daha cok karşıdakini tilt et çünkü adam sc oldugunu anladıgı için zaten sinirleniyor bide sen sinirlendir kafayı yesin zaten hertürlü raporliyacak