LoL'de kendimizi savunma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
böyle zamanlarda küfür ediceksin kuduruyolar oyunun geri kalanını space basıp gülcen full

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
ben chat kapalı oynuyorum ama bi ara skin hilesini fark etmişlerdi salak gibi beyler kostüm gözüküyr mu demiştim sonra anladıklarında ŞAKA YAPTIM AJGKSFLKFSAGKJGSFA gibi bişey yazmıştım da ban yemedim : D

Emil Cioran
Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
script ile LoL oynarken karşı takım veya kendi takımınızdan birisi size hile dedi mi? dediyse kendinizi nasıl o durumdan çıkarıyorsunuz, nasıl karşı tarafa uyguladığınız bir psikoloji ile hile olmadığınızı kanıtlıyorsunuz?
Hile demeye başladığı an çıtırından karşıdaki adamı toxicleyip takımındaki adamları hile olmadığına inandır senin bir şey yapmana gerek kalmıyo takımdakiler savunuyor . Karşıdaki adama geç ötede ağla veya raporla geç de zaten banlanmicaksın istediğini yapsın

☾☆ Mustafa Kemal ATATÜRK ☆☽
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Chati kapatmazsam içimden bi canavar çıkıyor beni benden alıyolar kanser oluyorum

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Lol cs ve valorant gibi sürekli hile kullanmanı gerektirmez bence koridoru ezmeye başladığında hileyi kapatıp kendi oyun bilginle bence oyunu devam ettirebilirsin.

lol
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Aga çok basit karşı taraf böyle bir şey dediğinde dediği şeye ciddi yaklaşacaksın mesela biri sana bunu dediği anda all chatten "Ha?, Ney?" yazıcaksın.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
ben dc ye davet edip ekran açıyorum izlettiriyorum bir şey yok ekranda gözükmüyor tamam kanka özür dileriz sc değilmişsin diyerek gidiyorlar :kekw:

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Chat e fazla yazı yazma infolar dışında 1 2 yazar susar sen karşılık verirsen herkes kıllanır sana odaklanırlar daha çok report yersin

Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
kolaysın çerez mayonez yazıp daha cok karşıdakini tilt et çünkü adam sc oldugunu anladıgı için zaten sinirleniyor bide sen sinirlendir kafayı yesin zaten hertürlü raporliyacak

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
abi dümdüz chati kapat ben chat yüzünden uyarı yedim sohbet kısıtlaması gelecek bir şey yazmıyorum artık bırak anlarsa raporlar zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...