Çözüldü LoL'de maç bulmuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Beyler tahmini süre 37 saniye olarak gözüküyor ama 9, 10, 11, 12, 13 hatta bazen 20 küsür dakikaya kadar maç bulmuyor. Neden ve ne yapmalıyım?

Adsız.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Saat 4 olmak üzere, League of Legends Türkiye'nin oyuncu sayısı gece saatlerinde daha azdır. Ek olarak karşılaşmalar Level, KDA, Derece ve Kazanma/Kaybetme oranınıza göre eşleştirilir. Saat 2 ila 9 arasında 30 level üstü hesaplar ortalama 5 dakikada bir maçlara eşleşebilir.
𝘪𝘤𝘦𝘺 𝘴𝘱𝘪𝘤𝘦𝘺
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
4 HİZMET YILI
Kanka, bu saatte o modu oynayan oyuncu sayısı çok az oluyor ve TR sunucusunda oyuncu sayısı çok düştü. EUW geçmeni tavsiye ederim.

The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Dostum levelin çok düşük olduğu için level arttıkça daha hızlı maç bulur. Uğraşmam diyorsan 20-30 TL'ye hazır satılık hesaplar var.

Game Đeveloper
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Saat 4 olmak üzere, League of Legends Türkiye'nin oyuncu sayısı gece saatlerinde daha azdır. Ek olarak karşılaşmalar Level, KDA, Derece ve Kazanma/Kaybetme oranınıza göre eşleştirilir. Saat 2 ila 9 arasında 30 level üstü hesaplar ortalama 5 dakikada bir maçlara eşleşebilir.

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bazen buga girebiliyor, istemciyi aç kapa. Bu saatlerde bende GM eloda 102 dk beklediğim oluyor kankacığım :D

Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
Riot desteğe bilet aç zaten senden "Tam Onarım" gerçekleştirmeni isteyecekler. Onarım bittikten sonra sorunun çözüleceğini düşünüyorum.

sen ozel degilsin
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Kanka 30 level olunca daha rahat buluyor ama düzelteceğim diyorsan botlarla falan gir ya da bekleyeceksin. Yapacak bir şey yok.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Geceleri böyle oluyor, ben yüksek level olmama rağmen az önce 10 dakikaya yakın bekledim ama bu sorun EUW'da yok. Ortalama 30 saniyeye maç buluyorsun saat fark etmeksizin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...