Lolde minyon almakta zorlanıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
kanka botlara karşı gir ve item alma adc veya mid lane oyna o şekilde farm almanı geliştrebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
dostum oynadıkça elin otomatik alışıyor göz kararı almaya başlayıveriyorsun bir anda , ama illa ben alacam yahu bu farmları diyorsan scriptlerde last hit atmanı kolaylaştıran ayarlar var ama pek güvenilir olduğu söyleyemez farmdan olmayayım derken hesabından olabilirsin

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Kanka ama birazcık kalabalık ve ortam olması da sihirdar vadisi için ön hazırlık oluyor kalabalık gruplar arasında last hit atmaya çalışmak için

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
ezreal jinx gibi çarlarda antreman modunda 30dk alıştırma yapsan beynin alışır

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
yayıncılari izleyebilirsin bide ant. modunda yada ort lvl botlarda alıştırma yap

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Caitlyn alıp normal oyunlarda kendini geliştirebilirsin her adcnin last hiti zor oluyor ama önerim cait, draven ve vayne bu üç heroda kendini geliştirirsen eğer diğerlerinde de rahat oynarsın

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
A tuşunu kullan ve antrenman modunda pratik yap yavaş yavaş alışırsın.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
eğerki adc filanda oynuyorsan gerçekten çok büyük sıkıntı özel oyunlarda vs. sadece farm üzerine çalışmanı tavsiye ederim yapay zeka girip kendini iyi ce geliştir bazen lane kötü kalınca karşı taraf minyonları çok oluncada farm almak zorlaşıyor lane dengesini ayarlarsan nerde ittirip nerde dondurmayı öğrenirsen işin daha da çok kolaylaşır

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
bu oynadıkça oturacak bişey eğer alamıyorum diye başka mainlere yönelirsen alamamaya devam edersin o yüzden oyunlarını adc olarak oynamaya çalış o rolün sende olmasını sağla ve denemeye çalışmaya devam et bi yerden sonra alışacaksındır ve kendiliğinden refleks olarak last hit yapmaya başlarsın

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
En iyi alıştırma yöntemi antrenman modudur orda geliştirebilirsin

Üye
3 HİZMET YILI
Farm sıkıntın oynadığın çardan dolayı da olabilir eğer baskı kuramayan bir karakter oynuyorsan ondan farm yapamıyor olabilirsin mesela örnek veriyom eğer singed oynuyorsan farm yapmayı bekleme zaten hiç

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
hocam menzilli hero kullanın minyon alırken rakip sizi çok dürtemez saldırı hızı da fazla olsun çarın daha rahat alırsınız bu heroları terchi edin genelde
Solo vayne iyi olur mu benimde minyonda sorun var
Post automatically merged:

maça girmeden önce ellerini ısıt bir el aram veya antrenman modunda çalış last hit çalışarak bir dene
Ben botlara karsi giriyorum ama onlarda cok kolay oluyor baska taktik varmi minyon gelistirmek icin
Post automatically merged:

bu oynadıkça oturacak bişey eğer alamıyorum diye başka mainlere yönelirsen alamamaya devam edersin o yüzden oyunlarını adc olarak oynamaya çalış o rolün sende olmasını sağla ve denemeye çalışmaya devam et bi yerden sonra alışacaksındır ve kendiliğinden refleks olarak last hit yapmaya başlarsın
Solo vayne oynutorum ama her oyun eziyorlar tek yiyorum acaba tanka mi yonelsem tank sa cok sıkici oluyor tek qtip hemde tank olucagimiz hero var mi

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
kanka en iyisi youtubeda bununla ilgili video çeken bir sürü ünlü yayıncı var onları izleyerek öğrenebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
A tuşunu kullan ve antrenman modunda pratik yap yavaş yavaş alışırsın

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kanka normal yani ne kadar zamandır oynuyorsun orası önemli ve ya kafanı hep oraya yoğuşturmalısın beynine bir vakitten sonra hükmetmiş olursun zaten istemsiz bile basarsın .d

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
kanka normal yani ne kadar zamandır oynuyorsun orası önemli ve ya kafanı hep oraya yoğuşturmalısın beynine bir vakitten sonra hükmetmiş olursun zaten istemsiz bile basarsın .d
Sence adc mi oynasam yoksa solo orman mi adc bana gore degil gibi tek yiyorum hep ama cok calisiyorum ogrenmek icin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...