Üye
antreman modunda çalış zamanla başırırsın
zamanla olur hocam bunun kanaatindeyimLolde minyon almakta zorlanıyorum last hit fln nedense yapamıyom o yüzden sup ve jg mainim ama biyandanda adc oynamak istiyorum diyelim ama minyon alamıyom önerileriniz varmı?
hocam antreman yapabilirsinLolde minyon almakta zorlanıyorum last hit fln nedense yapamıyom o yüzden sup ve jg mainim ama biyandanda adc oynamak istiyorum diyelim ama minyon alamıyom önerileriniz varmı?
Solo vayne iyi olur mu benimde minyonda sorun varhocam menzilli hero kullanın minyon alırken rakip sizi çok dürtemez saldırı hızı da fazla olsun çarın daha rahat alırsınız bu heroları terchi edin genelde
Ben botlara karsi giriyorum ama onlarda cok kolay oluyor baska taktik varmi minyon gelistirmek icinmaça girmeden önce ellerini ısıt bir el aram veya antrenman modunda çalış last hit çalışarak bir dene
Solo vayne oynutorum ama her oyun eziyorlar tek yiyorum acaba tanka mi yonelsem tank sa cok sıkici oluyor tek qtip hemde tank olucagimiz hero var mibu oynadıkça oturacak bişey eğer alamıyorum diye başka mainlere yönelirsen alamamaya devam edersin o yüzden oyunlarını adc olarak oynamaya çalış o rolün sende olmasını sağla ve denemeye çalışmaya devam et bi yerden sonra alışacaksındır ve kendiliğinden refleks olarak last hit yapmaya başlarsın
Onerebilecegin kanal varmi bazi izledigiklerim var closer kaan flnkanka en iyisi youtubeda bununla ilgili video çeken bir sürü ünlü yayıncı var onları izleyerek öğrenebilirsin
A tuşu ile yapinca nasil oluyor yeniyim de.oyunaA tuşunu kullan ve antrenman modunda pratik yap yavaş yavaş alışırsın
Sence adc mi oynasam yoksa solo orman mi adc bana gore degil gibi tek yiyorum hep ama cok calisiyorum ogrenmek icinkanka normal yani ne kadar zamandır oynuyorsun orası önemli ve ya kafanı hep oraya yoğuşturmalısın beynine bir vakitten sonra hükmetmiş olursun zaten istemsiz bile basarsın .d