LoL'de seri rank atlamak için hangi heroyla oynamalıyım ve nelere dikkat etmeliyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
LoL'de seri rank atlamak için hangi heroyla oynamalıyım ve nelere dikkat etmeliyim, bir kaç öneride bulunursanız çok sevinirim.

Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
irelia, olaf, vayne aklıma gelenler bunlar yanınada duo bulursan taşırsınız rahat nelere dikkat etmen konusunda açıkçası bunu kendin öğrenmen gerekiyor oynayarak, maç izleyerek, kendi maçlarını izleyip hatalarını bularak vb.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Supportta yuumi mid lane katerina Roam atarsan tabi jungle Diana toplane mordekaiser adc lucian ama duon varsa

Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Harita kontrolünü önemse , jungle pre sağlam bi arkadaş bul tilt olmayı bırak relax gir . Yeniysen Youtubede içerikler var ordan da bakabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
şu aralar kayle sardım ve ire bu çarlarla baya win aldım

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
fiorina oynamanı öneririm ve sakin kal özellikle :D

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Olay aslında şampiyonda değil. Oyunu makro mikro çözer öğrenirsen her çarla win alırsın. Ama bozul hero istiyosan irelia vayne olaf gibi şampiyonlar işini görür.

Üye
2 HİZMET YILI
farmına dıkkat etmelısın harıta kontrolu harıtadakı objektıfler vs cok onemlı

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
Olaf duon varsa işe yarıyor. Erken aşamada aşırı iyi ama orta safhalarda yavaştan düşüyor ve sonlara doğru artık herkes kastıktan sonra işlevini yitirebiliyor.
Irelia ve Kayle'yi öneririm. Irelia'yı denemedim ama Kayle ile oyunu lateye tutmaya çalışıp nexustan çok fazla oyun döndürdüm. Soloda Kayle oyna. Ama alışmak biraz zor. Erken safhası çok sıkıntı
Jungta Diana, Lee Sin, Viego aşırı güzel gider.

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Viktor oynaman lazım biraz zor ama çok güçlü tr de gücünü bilen çok yoktur oyun bilgisi çok önemli ve güzel bir pre

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
agacım vlad öğren. koridoru ittirebileceğin eşleşmelerde ittir roam at late de aşırı güçlü tek sıkıntısı erken oyunda pek güçlü değil. Viktor ire demiş arkadaşlar bu çarları oynamak çok zor. Ama vladda tek püf nokta w kullanımını çok dikkatli yapman gerekiyor ve kıte atabiliyor olman lazım. Kayle da çok güçlü o vlada nazaran daha kolay ama eşleşmeleri bence kolay değil. Lissandra da oynayabilirsin gayet basit ve roam şampiyonu objektif zamanlarında koridorunu ittir ormancına yardım et makro oyun çok önemli çünkü söyleyeceklerim bu kadar kanka bence bu saydığım şampiyonlarla lig atlayabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
sc ile mi scsiz mi ona göre şampiyon önerirdik

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Gangplank öğren tr de isen eğer çogu kişi karşısında nasıl oynaması gerektiğini bilmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...