Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
LoL'de seri rank atlamak için hangi heroyla oynamalıyım ve nelere dikkat etmeliyim?
irelia, olaf, vayne aklıma gelenler bunlar yanınada duo bulursan taşırsınız rahat nelere dikkat etmen konusunda açıkçası bunu kendin öğrenmen gerekiyor oynayarak, maç izleyerek, kendi maçlarını izleyip hatalarını bularak vb.
Olay aslında şampiyonda değil. Oyunu makro mikro çözer öğrenirsen her çarla win alırsın. Ama bozul hero istiyosan irelia vayne olaf gibi şampiyonlar işini görür.
Olaf duon varsa işe yarıyor. Erken aşamada aşırı iyi ama orta safhalarda yavaştan düşüyor ve sonlara doğru artık herkes kastıktan sonra işlevini yitirebiliyor.
Irelia ve Kayle'yi öneririm. Irelia'yı denemedim ama Kayle ile oyunu lateye tutmaya çalışıp nexustan çok fazla oyun döndürdüm. Soloda Kayle oyna. Ama alışmak biraz zor. Erken safhası çok sıkıntı
Jungta Diana, Lee Sin, Viego aşırı güzel gider.
agacım vlad öğren. koridoru ittirebileceğin eşleşmelerde ittir roam at late de aşırı güçlü tek sıkıntısı erken oyunda pek güçlü değil. Viktor ire demiş arkadaşlar bu çarları oynamak çok zor. Ama vladda tek püf nokta w kullanımını çok dikkatli yapman gerekiyor ve kıte atabiliyor olman lazım. Kayle da çok güçlü o vlada nazaran daha kolay ama eşleşmeleri bence kolay değil. Lissandra da oynayabilirsin gayet basit ve roam şampiyonu objektif zamanlarında koridorunu ittir ormancına yardım et makro oyun çok önemli çünkü söyleyeceklerim bu kadar kanka bence bu saydığım şampiyonlarla lig atlayabilirsin