Onaylı Üye
top main ol bence
master oynasın yeterirelia, olaf, vayne aklıma gelenler bunlar yanınada duo bulursan taşırsınız rahat nelere dikkat etmen konusunda açıkçası bunu kendin öğrenmen gerekiyor oynayarak, maç izleyerek, kendi maçlarını izleyip hatalarını bularak vb.
ben supla tasıyorum takıma baglı kraltop main ol bence
düsük eloda master candırelonu soylersen daha kolay olur. lane olarak dusuk elolarda jungle oneririm, viego rengar. yuksek elolarda ise viktor-cassiopeia.
luxla daha rahat cıkar dusuk elodanseraphine sup tf taşıtır zümrüte kadar zorlanmadan cıkıyorum
master yi alsın 0 yetenek free wınBunun belirli bir herosu veya lanesi yok ancak en kolay olacak olan jungle dır ayrıca şampiyon istiyorsan ben amumu jung yaparak tek başıma elmas oldum önerimdir
sup lux mıd kata jung master solo temo adc dravenSupportta yuumi mid lane katerina Roam atarsan tabi jungle Diana toplane mordekaiser adc lucian ama duon varsa
orman oynamalısın bence, shaco ve kayn çok zevkli herolar. Hile kullanırsan zevkini doruklara çıkartabilirsinirelia, olaf, vayne aklıma gelenler bunlar yanınada duo bulursan taşırsınız rahat nelere dikkat etmen konusunda açıkçası bunu kendin öğrenmen gerekiyor oynayarak, maç izleyerek, kendi maçlarını izleyip hatalarını bularak vb.
samira baya iyiadc de samira kai sa jinx oyna
orman oynanırorman oynamalısın bence, shaco ve kayn çok zevkli herolar. Hile kullanırsan zevkini doruklara çıkartabilirsin