LoL'de seri rank atlamak için hangi heroyla oynamalıyım ve nelere dikkat etmeliyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
rapor h3ro iyidir kanka kendini güvendiğin heroya teslim edeceksin

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
hocam fulle sc yi gidebildigin yere kadar

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Bunun belirli bir herosu veya lanesi yok ancak en kolay olacak olan jungle dır ayrıca şampiyon istiyorsan ben amumu jung yaparak tek başıma elmas oldum önerimdir

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
irelia, olaf, vayne aklıma gelenler bunlar yanınada duo bulursan taşırsınız rahat nelere dikkat etmen konusunda açıkçası bunu kendin öğrenmen gerekiyor oynayarak, maç izleyerek, kendi maçlarını izleyip hatalarını bularak vb.
master oynasın yeter

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
seraphine sup tf taşıtır zümrüte kadar zorlanmadan cıkıyorum

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
elonu soylersen daha kolay olur. lane olarak dusuk elolarda jungle oneririm, viego rengar. yuksek elolarda ise viktor-cassiopeia.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
ben supla tasıyorum takıma baglı kral
Post automatically merged:

elonu soylersen daha kolay olur. lane olarak dusuk elolarda jungle oneririm, viego rengar. yuksek elolarda ise viktor-cassiopeia.
düsük eloda master candır

seraphine sup tf taşıtır zümrüte kadar zorlanmadan cıkıyorum
luxla daha rahat cıkar dusuk elodan

Bunun belirli bir herosu veya lanesi yok ancak en kolay olacak olan jungle dır ayrıca şampiyon istiyorsan ben amumu jung yaparak tek başıma elmas oldum önerimdir
master yi alsın 0 yetenek free wın

Supportta yuumi mid lane katerina Roam atarsan tabi jungle Diana toplane mordekaiser adc lucian ama duon varsa
sup lux mıd kata jung master solo temo adc draven

Herkes Bir Gün Ölecek
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
kardo master yi ya da aatrox alabılırsın op karakter bana göre ben aatroxla oynamıştım

Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
  1. Main Heronuzu Seçin: Oyun içinde bir veya birkaç şampiyonu belirleyin ve onları sıkı bir şekilde çalışın. Bir şampiyonu iyi öğrenmek, oyun içinde daha etkili olmanıza ve hataları azaltmanıza yardımcı olur.
  2. Meta Herolara Odaklanın: Meta herolar, oyunun güncel durumunda en güçlü ve etkili olanlardır. İyi performans gösteren ve sık kullanılan şampiyonları öğrenmek, sizi seri rank atlamada destekleyebilir.
  3. Harita Bilgisi ve Minimap Takibi: Harita bilgisi, oyundaki kararlarınızı büyük ölçüde etkiler. Minimapı sık sık kontrol edin, müttefiklerinizin ve düşmanların nerede olduğunu takip edin ve haritada olup bitenleri değerlendirin.
  4. Lane Denge ve CS (Creep Skoru) Önemi: Lane'deki dengenizi iyi tutmak ve mümkün olduğunca çok CS almak (minyon vurmak) önemlidir. İyi bir CS skoru, daha fazla altın ve daha güçlü ekipmanla oyunun ilerleyen evrelerinde avantaj elde etmenize yardımcı olur.
  5. İletişim ve Ekip Çalışması: Takımınızla iletişim kurun ve takım çalışmasına odaklanın. Özellikle tehlikeli durumlarda, ekip olarak hareket etmek ve birbirinizi desteklemek kazanma şansını artırır.
  6. Duygusal Dengenizi Koruyun: Seri rank atlamak bazen zorlayıcı olabilir. Kazanmak ve kaybetmek normaldir, ancak duygusal olarak dengede kalmak önemlidir. Sinirlendiğinizde veya frustrasyon yaşadığınızda, mola vermek ve tekrar sakin bir kafa ile oyuna dönmek daha iyi sonuçlar almanıza yardımcı olabilir.
  7. Oyun Kayıtlarını İzleyin: Oynadığınız oyunları kaydedin ve ardından izleyerek hatalarınızı ve gelişim alanlarınızı tespit edin. Kendi hatalarınızı görmek, bunları düzeltmek için daha iyi bir oyuncu olmanıza yardımcı olacaktır.
  8. Sürekli Öğrenin: Oyun sürekli olarak değişiyor ve gelişiyor. Yeni şampiyonlar, öğeler, ve meta değişikliklerini takip edin ve oyunu daha iyi anlamak için sürekli olarak öğrenmeye ve gelişmeye odaklanın.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
irelia, olaf, vayne aklıma gelenler bunlar yanınada duo bulursan taşırsınız rahat nelere dikkat etmen konusunda açıkçası bunu kendin öğrenmen gerekiyor oynayarak, maç izleyerek, kendi maçlarını izleyip hatalarını bularak vb.
orman oynamalısın bence, shaco ve kayn çok zevkli herolar. Hile kullanırsan zevkini doruklara çıkartabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
oyunu tek başına domine etmek istiyorsan jungle oyna takımını öne geçir warwick önerimdir earlyde takımı kolayca öne geçirebilirsin ama takım da önemli tabi

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
yotubede videolar izliyp kendini geliştirebilirsin kata ireige gibi takımı taşıcak carlar alanilirsin

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Viktor oyna kanka güzel bir Jung prematen olsun rahat elmas elo

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Yoru al ilk ellerde şerif al armor alma full hs odaklı gir sonrasında odin+ armor cek clone+isinlanma ile zaten oyunun içinden geçersin ara sira da ülti geldimi mis ama chati kapatman lazim yoksa hem stres olursun hem sulale... neyse anladın sen

Nyc

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
sup yuumi olarak işe başlayabilirsin 😉👍

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
kog maw oyna ama çok fazla sc ye kite attırırsan anlaşılır

400 lp enjoyer
Süper Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Tristana Mid Irelia Mid
Bot lanede ise Draven Xayah iyi.
Pobelter Nemesis gibi eski pro oyuncu olup yayın yapan oyuncuların youtube videolarına bak oyunu öğrenmek için.

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Hocam selamlar ilk olarak sana şunu söyleyeyim sc yi ne kadar iyi kullanirsan kullan oyun bilgin ve sağlam bir duon yoksa bronzdan gümüşten cıkma ihtimalin yok diyebilirim duon yoksa üst ve jungleda oynayarak takımı sağlam tutmaksa cabası eğer duon varsa adc de vayne lulu ikilisi veya ezreal xerath ikilisi çok iyi gidiyor jungle olarak viego kindred üstte iste fiora camille önerebilirim iyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...