evet yazdım ancak çok geç bakıyorlar.LoL destek ekibine yazmayı denedin mi? Belki sistemde bir hata falan vardır.
ekran gittikten sonra maç bulması lazım yeteri kadar bekledğine emin misinbir hesabımda 10 dakika ban var, banı bekliyorum sonunda ise ekran gidiyor. Sağ üst tarafta süre devam ediyor maç bulmuyor, nedeni nedir?
Aynen 20 saat sonra cevaplanıyor. Dün ben oyundayken durduk yere attı. Tekrar bağlanmaya çalıştım hata verdi. 15 dk sonra saldı ve o oyun geçmişte bile görünmüyor. Durduk yere kazanacağım oyun gitti ticket attım bekliyorum hala cevap yok. Cevap verince de genelde alakasız şeyler yazıyorlar çoğu zaman hiç yardım alamıyorsun.evet yazdım ancak çok geç bakıyorlar.
aynen öyle benim hesapta 15 dk ban var 15 geçtikten sonra beklemeye devam etmen lazımO cezanın ceremesi hocam biraz sabırla bekle bulucak sonra düzene giricek
ticket açbir hesabımda 10 dakika ban var, banı bekliyorum sonunda ise ekran gidiyor. Sağ üst tarafta süre devam ediyor maç bulmuyor, nedeni nedir?
Eğerki beklemezsen oyuna giremezsin sürekli ayni şey tekrarlaraynen öyle benim hesapta 15 dk ban var 15 geçtikten sonra beklemeye devam etmen lazım