its not fair i found love
Süper Üye
onaylı üye olduğu için herkes kullanıyor.
Kanka bizim milletimiz herşeyin ucunu kaçıran bi millet eline free bişey geçince onu kaybetme uğruna yayıp kullandırıp herkesin eylencesini bok etmeye çalışıyor Knight online mt2 gibi oyunların geçmişlerine bakarak bu sorunları daha iyi analizleyebilirsinŞu an piyasada 10'dan fazla farklı script var ama başı bu site çekiyor.
Yani dediğinde haklısın metin2 de multihack adı altında her gün hile çıkıyordu free ama bu site dava olursa piyasada uzun süre boyunca script görmeyiz ücretsiz olarakKanka bizim milletimiz herşeyin ucunu kaçıran bi millet eline free bişey geçince onu kaybetme uğruna yayıp kullandırıp herkesin eylencesini bok etmeye çalışıyor Knight online mt2 gibi oyunların geçmişlerine bakarak bu sorunları daha iyi analizleyebilirsin![]()
Yani ben bu sitenin dava olacağını çok sanmıyorum fakat olursa cidden sc v.s göremeyiz uzun süreYani dediğinde haklısın metin2 de multihack adı altında her gün hile çıkıyordu free ama bu site dava olursa piyasada uzun süre boyunca script görmeyiz ücretsiz olarak
bundan önce 2 tane böyle script vardı. İkisi de davalık oldu. Scyi kaldırmak zorunda kaldılar. Hatta biri lolü salıp dotaya script yazmaya başladı.Yani ben bu sitenin dava olacağını çok sanmıyorum fakat olursa cidden sc v.s göremeyiz uzun süre
Herkes kolay erişebiliyor hileye normal artmasıSon maçlarda diamond eloda çok fazla script ve bir kaç kerede bayağıdır ortalıkta olmayan DDoS'a denk geldim. Riot LoL'ü saldı herhalde.
reis valla millet oynayamayınca hile açmaya yöneliyor bu yüzden hile açıyorlar zaten hile kullanmayan adamada hile var oyunda deiğin zaman hile açmak istiyorSon maçlarda diamond eloda çok fazla script ve bir kaç kerede bayağıdır ortalıkta olmayan DDoS'a denk geldim. Riot LoL'ü saldı herhalde.
Artık herkes hile açabiliyor ama kısa zamanda replersen ban yer ztnSon maçlarda diamond eloda çok fazla script ve bir kaç kerede bayağıdır ortalıkta olmayan DDoS'a denk geldim. Riot LoL'ü saldı herhalde.
yazılımı güçlüyse iyi gizleniyorsa banlanmaz hem tr serverında oyun içi reportların pek etkisi kalmadı gibiArtık herkes hile açabiliyor ama kısa zamanda replersen ban yer ztn