LoL'de sürekli banlanan hesaplar için ne yapılmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
LoL'de sc kullandığım için daha önce 1 kez ban yedim. Daha sonra scriptsiz oynadım, başka bir hesabımla o da ban yedi. Bütün dosyaları kaldırıp tekrar kurdum oyunu hala açtığım her hesap banlanıyor bildiğim kadarıyla LoL'de HWID ban yok ama aklıma başka bir şey gelmiyor ne yapmam lazım?

edit: lol bypass konusundakileri yaptım bu site üzerinden bulduğum başka bir log cleaner ı da denedim temiz kurulumun üzerine ve sonuç aynı son çare format atmayı deneyeceğim lolde hwid olduğunu düşünmüyordum ama şuanki çaresizliğime göre fikirlerim değişmeye başladı

edit2: arkadaşlar yorumlarda yanlış anlaşılmış sanırım script kullanmamama rağmen banlanıyorum bazılarınız hala bypass demiş işe yaramadı bende logları da sildim format atmayı deneyip mac id falan değiştirmeyi deneyeceğim bir arkadaşın söylediği gibi sonucu buraya yazarım olur da benim gibi böyle garip durumla karşılaşan olursa yardımcı olsun diye

edit3: sitedeki spooferları bypassları kullandım temiz format ile fakat yine işe yaramadı hala açtığım her hesap ban yiyor sanırsam lol hwid ban olaylarına başlamış

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
bypass bildiğim kadarıyla ban süresini uzatıyor ama benim bahsettiğim şey hwid gibi temiz şekilde oynasam da banlanmam. bypass ın bilmediğim başka bir özelliği mi var yanlış anlamış olabilirim
lolde hwid olmadığı için senin hilesiz bile oynadığında ban yemiş olman benim senelerdir hile forumlarımda takılıpta gördüğüm tek olay . Belkide lolglardan ban atmaya başlamışlardır vesaire diyerek sitedeki bypass ı yapmanı söyledim ama gerçekten belki 10 senedir hile forumlarındayım ilk defa lolün böyle birşey yaptığını duyuyuorum . Birde loaderda flag varmış ama vanguard algılıyor acaba loader yüklüde ondanmı pluyor desem loader bendede yüklüydü senelerce lole birşey yapmadı durum çok karmaşık şuan

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
lolde hwid olmadığı için senin hilesiz bile oynadığında ban yemiş olman benim senelerdir hile forumlarımda takılıpta gördüğüm tek olay . Belkide lolglardan ban atmaya başlamışlardır vesaire diyerek sitedeki bypass ı yapmanı söyledim ama gerçekten belki 10 senedir hile forumlarındayım ilk defa lolün böyle birşey yaptığını duyuyuorum . Birde loaderda flag varmış ama vanguard algılıyor acaba loader yüklüde ondanmı pluyor desem loader bendede yüklüydü senelerce lole birşey yapmadı durum çok karmaşık şuan
faydası olur mu bilmiyorum ama başka bir siteden dolar ile aldığım scriptti

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
faydası olur mu bilmiyorum ama başka bir siteden dolar ile aldığım scriptti
bende başka bir siteden tr ye özel 9 dolarlık sc ript kullanıyorum . Legit ayarlarda ve gerektikçe evade kapalı oynuyorum 3 ayı geçti ban yemedim . hadi diyelim yesem hilesiz oynadığım oyunlarda ban yeme gibi bir durum olmadı. Yaşadığın durum aşırı ilginç

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bende başka bir siteden tr ye özel 9 dolarlık sc ript kullanıyorum . Legit ayarlarda ve gerektikçe evade kapalı oynuyorum 3 ayı geçti ban yemedim . hadi diyelim yesem hilesiz oynadığım oyunlarda ban yeme gibi bir durum olmadı. Yaşadığın durum aşırı ilginç
ben de senin gibi temiz oynuyorum aylarca oynayarak iyi sıralamalara kadar sırıtmadan çıktım fakat dev in hatası işte güncellenmemiş hileye güncel yazınca bir yerden elinde olmadan patlyıorsun bir de başka markaların ***** iymiş sanırım araştırınca fark ettim

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Kanka pc sıfırla %appdata% hile dosyaları gidiyor ve tamamen silmesi çok zor

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
lolde hwid ban yok hile kullanıyorsundur muhtemelen.

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
ben de senin gibi temiz oynuyorum aylarca oynayarak iyi sıralamalara kadar sırıtmadan çıktım fakat dev in hatası işte güncellenmemiş hileye güncel yazınca bir yerden elinde olmadan patlyıorsun bir de başka markaların ***** iymiş sanırım araştırınca fark ettim
Benim kullandıpımın yapımcısıda tr ., yabancılarada fazlasıyla satışı var birde üstüne nerdeyse herhün hatta bazen günde 3 kere hem bugları düzeltiyor vesaire derken güncelleme atıyor . lole gelen bir atıyorum 12.5 yamasının v20-30 lara kadar güncellemesi çıkıyor. Tek sıkıntısı güncellemeyi manuel atıyorsun oda günde 2 kere uğraştırıyır

Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
Desteke yazabilirsin cevaba göre yanıt verirsen yardımcı olurum

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
lolde hwid ban oldugunu sanmıyorum ama varsa baya bi sıkıntı olur benim içinde daha ban yemedim bakalım

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
lolde hwid yok diye biliyorum ufak bi arastırma yapip tekrar yazicam

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
lol akılı bir oyun vardır elbete ancak hile taraması yaptırır hw register edilen pclere
endişelenmeyin hilesiz girdiğinizde ban yeemezsiniz.

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Ücretli bilindik spooflardan satın alıp kulanmalısın. ekstra birşey yapmana gerek yok
Lolde hwid ban yok yanlış bilgilendirmeyelim kasacağınız bir mesaj başkasının spoofa gereksiz para vermesine neden olabilir

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
büyük ihtimalle baska bir şeyi buluyodur emin misin temizledigine tam olarak cünkü hwid atamıyorlar

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
lol bypass konusundakileri yaptım bu site üzerinden bulduğum başka bir log cleaner ı da denedim temiz kurulumun üzerine ve sonuç aynı son çare format atmayı deneyeceğim lolde hwid olduğunu düşünmüyordum ama şuanki çaresizliğime göre fikirlerim değişmeye başladı

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
HWID yok ama Riot Valorant'da yaptıysa elbet LoL için de bir takım önlemler almıştır. Flag yemişsindir haliyle IP veya bir kaç HWID'e bağlı olarak ban atıyor olabilirler. Temiz bir Windows kurulumu yap, IP/MAC adreslerini değiştirmeyi dene.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...