LoL'de sürekli banlanan hesaplar için ne yapılmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
lol bypass vardı sitede sanırsam onu dene kanka sanırsam ama

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
lolde hwid olmadığı için senin hilesiz bile oynadığında ban yemiş olman benim senelerdir hile forumlarımda takılıpta gördüğüm tek olay . Belkide lolglardan ban atmaya başlamışlardır vesaire diyerek sitedeki bypass ı yapmanı söyledim ama gerçekten belki 10 senedir hile forumlarındayım ilk defa lolün böyle birşey yaptığını duyuyuorum . Birde loaderda flag varmış ama vanguard algılıyor acaba loader yüklüde ondanmı pluyor desem loader bendede yüklüydü senelerce lole birşey yapmadı durum çok karmaşık şuan
Aynı şekilde bende bypass yap geçer bence logları temizle

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
logs kayıtlarıyla alakası var mı bilmiyorum ama onu da silmek iyi oluyor demişlerdi.

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
arkadaşlar yorumlarda yanlış anlaşılmış sanırım script kullanmamama rağmen banlanıyorum bazılarınız hala bypass demiş işe yaramadı bende logları da sildim format atmayı deneyip mac id falan değiştirmeyi deneyeceğim bir arkadaşın söylediği gibi sonucu buraya yazarım olur da benim gibi böyle garip durumla karşılaşan olursa yardımcı olsun diye

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
hocam kullandığın hilenin ayarlarından biraz evade kısmını kıs belli etmeden kullanmaya calış heroları değiştir mesela xerath değilde az belli eden herolar dene

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
LoL'de sc kullandığım için daha önce 1 kez ban yedim. Daha sonra scriptsiz oynadım, başka bir hesabımla o da ban yedi. Bütün dosyaları kaldırıp tekrar kurdum oyunu hala açtığım her hesap banlanıyor bildiğim kadarıyla LoL'de HWID ban yok ama aklıma başka bir şey gelmiyor ne yapmam lazım?
format, bios up veya down, tracer silici kullanmak ve spoofer'lamak her şeyi

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
LoL'de sc kullandığım için daha önce 1 kez ban yedim. Daha sonra scriptsiz oynadım, başka bir hesabımla o da ban yedi. Bütün dosyaları kaldırıp tekrar kurdum oyunu hala açtığım her hesap banlanıyor bildiğim kadarıyla LoL'de HWID ban yok ama aklıma başka bir şey gelmiyor ne yapmam lazım?
bu aralar çopu kişi ban yiyo zaten kullanma şu zamnalar

Banlı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Oto dodgeyi kapatabilirsin ve ayarlarda sanırsam çökme raporlarını otomatik gönder diye bir yer var onu da kapatırsan illa ban süren uzar

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Forum üzerindeki bypass (sürenizi uzatın) başlıklı konuyu deneyin belki olur.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
hiçbir türlü birşey yapamazsın çünkü senin hesabının ipsini banlıyor yok şunu sil felan hikaye

Üye
4 HİZMET YILI

edit: lol bypass konusundakileri yaptım bu site üzerinden bulduğum başka bir log cleaner ı da denedim temiz kurulumun üzerine ve sonuç aynı son çare format atmayı deneyeceğim lolde hwid olduğunu düşünmüyordum ama şuanki çaresizliğime göre fikirlerim değişmeye başladı

edit2: arkadaşlar yorumlarda yanlış anlaşılmış sanırım script kullanmamama rağmen banlanıyorum bazılarınız hala bypass demiş işe yaramadı bende logları da sildim format atmayı deneyip mac id falan değiştirmeyi deneyeceğim bir arkadaşın söylediği gibi sonucu buraya yazarım olur da benim gibi böyle garip durumla karşılaşan olursa yardımcı olsun diye

edit3: sitedeki spooferları bypassları kullandım temiz format ile fakat yine işe yaramadı hala açtığım her hesap ban yiyor sanırsam lol hwid ban olaylarına başlamış
Tam bilmiyorum ama lolde ip ban yeme olasılığı olabilir

Seçkin Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Maalese f banlanan çarlara çözüm yok kardeşim :/ Tesekürler.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
bununla ilgili riot teknik destek ekibinin bir makalesi vardı onu okumanı öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI

edit: lol bypass konusundakileri yaptım bu site üzerinden bulduğum başka bir log cleaner ı da denedim temiz kurulumun üzerine ve sonuç aynı son çare format atmayı deneyeceğim lolde hwid olduğunu düşünmüyordum ama şuanki çaresizliğime göre fikirlerim değişmeye başladı

edit2: arkadaşlar yorumlarda yanlış anlaşılmış sanırım script kullanmamama rağmen banlanıyorum bazılarınız hala bypass demiş işe yaramadı bende logları da sildim format atmayı deneyip mac id falan değiştirmeyi deneyeceğim bir arkadaşın söylediği gibi sonucu buraya yazarım olur da benim gibi böyle garip durumla karşılaşan olursa yardımcı olsun diye

edit3: sitedeki spooferları bypassları kullandım temiz format ile fakat yine işe yaramadı hala açtığım her hesap ban yiyor sanırsam lol hwid ban olaylarına başlamış
bypaas yap knk

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Lolde hwid banı bulunmuyor, kullandığın scripti kaldırmayı dene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...