Sitede lol bypass var onun ile temizlemeyi dene
bypass bildiğim kadarıyla ban süresini uzatıyor ama benim bahsettiğim şey hwid gibi temiz şekilde oynasam da banlanmam. bypass ın bilmediğim başka bir özelliği mi var yanlış anlamış olabilirimLolde henüz hwid ban yok bypass yapmayı dene
lolde hwid olmadığı için senin hilesiz bile oynadığında ban yemiş olman benim senelerdir hile forumlarımda takılıpta gördüğüm tek olay . Belkide lolglardan ban atmaya başlamışlardır vesaire diyerek sitedeki bypass ı yapmanı söyledim ama gerçekten belki 10 senedir hile forumlarındayım ilk defa lolün böyle birşey yaptığını duyuyuorum . Birde loaderda flag varmış ama vanguard algılıyor acaba loader yüklüde ondanmı pluyor desem loader bendede yüklüydü senelerce lole birşey yapmadı durum çok karmaşık şuanbypass bildiğim kadarıyla ban süresini uzatıyor ama benim bahsettiğim şey hwid gibi temiz şekilde oynasam da banlanmam. bypass ın bilmediğim başka bir özelliği mi var yanlış anlamış olabilirim
faydası olur mu bilmiyorum ama başka bir siteden dolar ile aldığım scripttilolde hwid olmadığı için senin hilesiz bile oynadığında ban yemiş olman benim senelerdir hile forumlarımda takılıpta gördüğüm tek olay . Belkide lolglardan ban atmaya başlamışlardır vesaire diyerek sitedeki bypass ı yapmanı söyledim ama gerçekten belki 10 senedir hile forumlarındayım ilk defa lolün böyle birşey yaptığını duyuyuorum . Birde loaderda flag varmış ama vanguard algılıyor acaba loader yüklüde ondanmı pluyor desem loader bendede yüklüydü senelerce lole birşey yapmadı durum çok karmaşık şuan
bende başka bir siteden tr ye özel 9 dolarlık sc ript kullanıyorum . Legit ayarlarda ve gerektikçe evade kapalı oynuyorum 3 ayı geçti ban yemedim . hadi diyelim yesem hilesiz oynadığım oyunlarda ban yeme gibi bir durum olmadı. Yaşadığın durum aşırı ilginçfaydası olur mu bilmiyorum ama başka bir siteden dolar ile aldığım scriptti
ben de senin gibi temiz oynuyorum aylarca oynayarak iyi sıralamalara kadar sırıtmadan çıktım fakat dev in hatası işte güncellenmemiş hileye güncel yazınca bir yerden elinde olmadan patlyıorsun bir de başka markaların ***** iymiş sanırım araştırınca fark ettimbende başka bir siteden tr ye özel 9 dolarlık sc ript kullanıyorum . Legit ayarlarda ve gerektikçe evade kapalı oynuyorum 3 ayı geçti ban yemedim . hadi diyelim yesem hilesiz oynadığım oyunlarda ban yeme gibi bir durum olmadı. Yaşadığın durum aşırı ilginç
Benim kullandıpımın yapımcısıda tr ., yabancılarada fazlasıyla satışı var birde üstüne nerdeyse herhün hatta bazen günde 3 kere hem bugları düzeltiyor vesaire derken güncelleme atıyor . lole gelen bir atıyorum 12.5 yamasının v20-30 lara kadar güncellemesi çıkıyor. Tek sıkıntısı güncellemeyi manuel atıyorsun oda günde 2 kere uğraştırıyırben de senin gibi temiz oynuyorum aylarca oynayarak iyi sıralamalara kadar sırıtmadan çıktım fakat dev in hatası işte güncellenmemiş hileye güncel yazınca bir yerden elinde olmadan patlyıorsun bir de başka markaların ***** iymiş sanırım araştırınca fark ettim
Lolde hwid ban yok yanlış bilgilendirmeyelim kasacağınız bir mesaj başkasının spoofa gereksiz para vermesine neden olabilirÜcretli bilindik spooflardan satın alıp kulanmalısın. ekstra birşey yapmana gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?