Windows+R recent prefetch temp %temp% yada clear log diye bir uygulama var o uygulamadanda silebilirsiniz çeşitli yolları var.Çalıştıra eventvwr bunu yazıp clear logda diyebilirsiniz.Cidden loglari nasil silebilir
aynı anda yemezsin ama riot vanguard algılıyor ve valorantda hile açtığını düşünüyor e doğal olarak ban yiyosunLolde Hile kullanip Ban yesem Valorantta Yermiyim ayni bani
bu normal çünkü valorant direk ip ban atıyor diye biliyorumYersin dostum ben yedim. İşin komik tarafı lolde ban yemedim valorantta yedim
Net yersin. Bu yüzden Vanguard açıkken, sakın ola lol ya da başka bir oyun fark etmeksizin hile kullanma. Direkt fark ediyor ve seni Valodan banlıyor. CS de hile açıp valodan ban yiyen arkadaşım var, yapmayın. Hangi oyunda hile açarsanız açın, eğer arkada Vanguard açık durumdaysa ve sistemde bir hile fark ederse, anında ban yersiniz.Lolde Hile kullanip Ban yesem Valorantta Yermiyim ayni bani
yemezsinnLolde Hile kullanip Ban yesem Valorantta Yermiyim ayni bani
sc kapatıcam da vanguard kapalıykan lol gieiliyor demilol scsi kullanirken vanguardi kapatmazsan valorant bani yersin.
Yemezsin hocam ben lol de yedim ama valorant oynamaya devam ediyorumLolde Hile kullanip Ban yesem Valorantta Yermiyim ayni bani
tabii ki girilebiliyor.sc kapatıcam da vanguard kapalıykan lol gieiliyor demi
kanka başka hesap açar valorant oynarsın ama valoda ban yersen cihaz banı oluyor o cihazdan birdaha oynayamazsınLolde Hile kullanip Ban yesem Valorantta Yermiyim ayni bani
yenmiyorben yemiyorsun diye biliyorum
o nasıl oluyor knkvalorant 3.part yazılımı lol değilde valo için sanıyor bazı arkadaşlar bu durumdan forumda konu açmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?