LoLden nasıl kurtulurum ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
bütün hayatını alt üst ediyor. fiziksel anlamda kendine önem veremiyorsunde. iş güç okul hepsi leş oluyor. bunu bile bile oynamaya devam ediyorum oyunu seviyorum.
Kendimi nasıl kısıtlarım ?
6 senelik lol geçmişim var allaha şehitlere sövüldüğünü gördükten sonra hepsine bi güzel sövüp banı yiyip kökünden kurtuldum tavsiye ederim 1000 lira yatırdığım hesaptı hiçte üzülmedim şuanın parasıyla kaç para yapar umrumda değil oyun dediğin zevk alıp hayatın dertlerinden anlıkda olsa uzaklaşmaya yarar bu oyun adamı hasta eder bırak gitsin yak bi dal sigara sil lol lanetini

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
6 senelik lol geçmişim var allaha şehitlere sövüldüğünü gördükten sonra hepsine bi güzel sövüp banı yiyip kökünden kurtuldum tavsiye ederim 1000 lira yatırdığım hesaptı hiçte üzülmedim şuanın parasıyla kaç para yapar umrumda değil oyun dediğin zevk alıp hayatın dertlerinden anlıkda olsa uzaklaşmaya yarar bu oyun adamı hasta eder bırak gitsin yak bi dal sigara sil lol lanetini
Bende geçenlerde bakmıştım eski parayla 2125 tl para atmışım lole yazık gunah ya araba alsaymışım keşke hesabı satıcam 298 skinim var

Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Aynı şekilde beni de sarıyor çoğu şeyden alıkoyuyor ama senin aksine ben bırakmak istemiyorum o kadar yıl sonra istediğim fantastik oyun evrenini bulmuşum diyorum tam istediğim bu diyorum.
Sen bırakmak yerine 10 saat oynuyorsan yavaş yavaş bunu azalt 8, 6, 4.. zaten kendini alıştırdığın zaman rayına oturur

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
İşe gir çalış sonra spor yap ya da bisiklet sür gez dolaş sinemaya git aktiveler yap çünkü evde kaldığın sürece farklı oyun oynadıkça lolü daha çok seviyor insan o yüzden evden uzaklaşmak iyidir.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
acıyı acıyla doldur sevdiğin oyunun yerini sevdiğin sosyal bir aktivite ile değiştir

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
kanka çok sevdiğin bir hesabun vardır git banlat onu oynamazsın zaten

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
arkadaşlarınla dışarı çıkıp yeni hobiler bulmalısın

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ben şöyle kurtulmuştum; bu oyuna harcayacağım vakti kitap okumaya harcayalabilirim, dil öğrenmeye harcayabilirim,sosyalleşmeye harcayabilirim.Kısacası bu zamanımı çöp eden oyunu oynamak yerine kişisel gelişime odaklanabilirim.

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Ben valoranta başlayarak çözümü buldum :kappajail:

𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
bütün hayatını alt üst ediyor. fiziksel anlamda kendine önem veremiyorsunde. iş güç okul hepsi leş oluyor. bunu bile bile oynamaya devam ediyorum oyunu seviyorum.
Kendimi nasıl kısıtlarım ?
Dostum sana silmeni tavsiye etmiyeceğim bir süre bilgisayardan uzak kal kitap oku veya yürüyüşe çık yeni hobiler keşfet zamanla zaten girmek istemiyeceksin.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
oyunu bir daha indirmemek üzere sil ya da başka oyunlar bul lol gibi olmayan istediğin zaman bırakabileceğin

Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Başladıktan sonra bıraksan bile bırakmış olmuyorsun ara vermiş oluyorsun. Sonra tekrar giriyorsun ve bunun böyle olmadığını aslında ara verdiğini anlayabiliyorsun.

пакуты гітлера
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bilgisayardan uzaklaşmaya bak arkadaşlarınla dışarıda vakit geçir telefonunda yeni oyunlar keşfet bilgisayardan uzak durursan lolden de uzak durursun

☾☆ Mustafa Kemal ATATÜRK ☆☽
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
valorant başla ben öyle kurtuldum ama simdi valoya bagımlıyım

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Ben şahsen miğdem bulanana kadar oynarım 2, 3 ay bidaha girmem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...