- Konuyu başlatan
Süper Üye
nasıl banlatırım dodge ayarını fullemek istiyorum mesla nasıl fullerim ?hesaplarını banlat bir hesabın olmayacağından ve kasmaya üşendiğinden oynamayacaksın
nasıl banlatırım dodge ayarını fullemek istiyorum mesla nasıl fullerim ?hesaplarını banlat bir hesabın olmayacağından ve kasmaya üşendiğinden oynamayacaksın
6 senelik lol geçmişim var allaha şehitlere sövüldüğünü gördükten sonra hepsine bi güzel sövüp banı yiyip kökünden kurtuldum tavsiye ederim 1000 lira yatırdığım hesaptı hiçte üzülmedim şuanın parasıyla kaç para yapar umrumda değil oyun dediğin zevk alıp hayatın dertlerinden anlıkda olsa uzaklaşmaya yarar bu oyun adamı hasta eder bırak gitsin yak bi dal sigara sil lol lanetinibütün hayatını alt üst ediyor. fiziksel anlamda kendine önem veremiyorsunde. iş güç okul hepsi leş oluyor. bunu bile bile oynamaya devam ediyorum oyunu seviyorum.
Kendimi nasıl kısıtlarım ?
Bende geçenlerde bakmıştım eski parayla 2125 tl para atmışım lole yazık gunah ya araba alsaymışım keşke hesabı satıcam 298 skinim var6 senelik lol geçmişim var allaha şehitlere sövüldüğünü gördükten sonra hepsine bi güzel sövüp banı yiyip kökünden kurtuldum tavsiye ederim 1000 lira yatırdığım hesaptı hiçte üzülmedim şuanın parasıyla kaç para yapar umrumda değil oyun dediğin zevk alıp hayatın dertlerinden anlıkda olsa uzaklaşmaya yarar bu oyun adamı hasta eder bırak gitsin yak bi dal sigara sil lol lanetini
hobi edinmekbütün hayatını alt üst ediyor. fiziksel anlamda kendine önem veremiyorsunde. iş güç okul hepsi leş oluyor. bunu bile bile oynamaya devam ediyorum oyunu seviyorum.
Dostum sana silmeni tavsiye etmiyeceğim bir süre bilgisayardan uzak kal kitap oku veya yürüyüşe çık yeni hobiler keşfet zamanla zaten girmek istemiyeceksin.bütün hayatını alt üst ediyor. fiziksel anlamda kendine önem veremiyorsunde. iş güç okul hepsi leş oluyor. bunu bile bile oynamaya devam ediyorum oyunu seviyorum.
ya interneti hızlıysa kanka ozaman nolcakÇok kolay lolu geri dönüşüm kutusuna at sağ tıkla sil birdaha indirirsen ine sileceksin artık üşeniceksin ve lolü indirmeyeceksin![]()