LoL'den nasıl para kazanılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Herkese selam dostlar, benim gerçekten kazanmaya çok ihtiyacım var. Sermayem falan yok, gerçekten bu iş nasıl yapılır? Ne yapmak gerekiyor? Bilen ve bana detaylı öğretebilecek varsa çok makbule geçer.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Westte hesap kasıp kasıp satıcaksın TR'de kazanamazsın westte yabancı satış yapılan sitelere koyucaksınn

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Lol'den en fazla site acarsin eloboost yaparak para kazanabilirsin o da fazla kazandirmaz.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
eb24 west hesaplarını sattığım site gamermrkt ise tr hesaplarını sattıgım site benim. he ben satmakla uğraşamam dersende cashflow adı verilen bir adamın sana verdiği hesabı belirli liglere çıkarıp çıkardığın ligin değeri kadar parayı direkt sana vermesi biraz amalelik ama cash para derdi yok

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Elo boost yapabilirsin, wintrade yapabilirsin, cashflow yapabilirsin. Yöntem çok ama bir şekilde aracı bulman gerek.

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Çok kazanmassın ama bana yeter diyosan deneyebilirsin bende başlamayı düşüyorum hesap kasıp para kazanmaya ama bunlar için duo yapmak lazım oyun kasanmanı arttırır bu istersen beraber duo olup insanların hesabı kasıp para kazanabiliriz

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
Valla lolden para çıkmaz satanlarda çalıntısı hesaplar 10-20 lira arası oda bende bir sürü çalıntı hesap aldım bir tane elimde kalmadı sakat işler.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
eğer yüksek ranklara hesap kasabilirsen diamond 2 hesaba 600 lira civarı para kazanıyorsun cashflow yaparsan euwest için geçerli tabii bu

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Çok kazanmassın ama bana yeter diyosan deneyebilirsin bende başlamayı düşüyorum hesap kasıp para kazanmaya ama bunlar için duo yapmak lazım oyun kasanmanı arttırır bu istersen beraber duo olup insanların hesabı kasıp para kazanabiliriz

olur beraber de yaparız her türlüsüne varım yeterki biri yardımcı olsun

eğer yüksek ranklara hesap kasabilirsen diamond 2 hesaba 600 lira civarı para kazanıyorsun cashflow yaparsan euwest için geçerli tabii bu

kardeşim nasıl yapıyoruz var mı bilgin

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hocam, bir yerde çalışman gerçekten daha iyi olabilir. LOL'de hesap kasmak aşırı zaman gerektirir. Eğer zamanın bol ve bütün gün oynayabilecek durumdaysan, önce EUW'de hesabını 30 seviyesine kadar kendin kas, sonra Plat ligine yükselt ve sonrasında EB24 gibi bir platformda 20 euro civarında bir fiyata satabilirsin.

Mai Sakurajima
Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
MMR sistemi değişti bu yüzden demir hesaplar 400-500 civarında satılıyor bakabilirsin :)

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Hocam sermayen olmasına gerek yok euw'dan bi 0'dan hesap açıyosun kas onu 30 level'e sonra onu plat-dia arasına getir ve eb24'te platı 30 diayı da 50 dolar veya euro'ya satabilirsin bu şekilde yani tamamen

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
20-30 TL gibi bir fiyata unranked hesap alıp max 1-2 günde plat-elmas yapıp satabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Hocam sermayen olmasına gerek yok euw'dan bi 0'dan hesap açıyosun kas onu 30 level'e sonra onu plat-dia arasına getir ve eb24'te platı 30 diayı da 50 dolar veya euro'ya satabilirsin bu şekilde yani tamamen
0 dan 30a kasmak yerine direkt unranked alsak eudan onun için güvenilir site var mı

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
0 dan 30a kasmak yerine direkt unranked alsak eudan onun için güvenilir site var mı
Bunu şunun için söyledim botted hesapları raporladıkları zaman ban yiyor hocam boşa gider emeğin o açıdan söyledim ama dersen problem olmaz söylerim yani

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bunu şunun için söyledim botted hesapları raporladıkları zaman ban yiyor hocam boşa gider emeğin o açıdan söyledim ama dersen problem olmaz söylerim yani
diğer türlü de 30 yapana kadar .. bekletilmiş hesaplar oluyo diye biliyorum ban yemiyormuş onlar ?

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
diğer türlü de 30 yapana kadar .. bekletilmiş hesaplar oluyo diye biliyorum ban yemiyormuş onlar ?
Her türlü ban yer hocam botted hesap olduğu için dün bir arkadaş 1 sene evvel önce aldığı hesabım ban yedi yazmıştı ama dediğim gibi alacaksan eğer gamemarkt,
gamesatış gibi sitelerden botted çar alabilirsin kendin de denemek istersen bak yani buralara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...