LoL'den nasıl para kazanılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Her türlü ban yer hocam botted hesap olduğu için dün bir arkadaş 1 sene evvel önce aldığı hesabım ban yedi yazmıştı ama dediğim gibi alacaksan eğer gamemarkt,
gamesatış gibi sitelerden botted çar alabilirsin kendin de denemek istersen bak yani buralara
ban yiyosa hiç gerek yok yine en mantıklısı bu cashflow dedikleri veya eloboost ama onu da nasıl nerden yapcam bana o bilgiler lazım zaten

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
ban yiyosa hiç gerek yok yine en mantıklısı bu cashflow dedikleri veya eloboost ama onu da nasıl nerden yapcam bana o bilgiler lazım zaten
Eloboost'u yapman için discord public sunucularında takılabilirsin kızlı-erkekli yerler oluyor bilirsin zaten oradan biraz ortam edinip tanınman lazım ama üye sayısı çok olan yere git ki tanınman bir işe yarasın oralardan müşteri bulabilirsin cashflow için de şöyle bırakayım başka bir arkadaş daha sormuştu

alıntıdır kendi yorumumuzu alıntılıyoruz arkadaş :D
1677565723319.png

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Eloboost'u yapman için discord public sunucularında takılabilirsin kızlı-erkekli yerler oluyor bilirsin zaten oradan biraz ortam edinip tanınman lazım ama üye sayısı çok olan yere git ki tanınman bir işe yarasın oralardan müşteri bulabilirsin cashflow için de şöyle bırakayım başka bir arkadaş daha sormuştu

alıntıdır kendi yorumumuzu alıntılıyoruz arkadaş :D
Ekli dosyayı görüntüle 86470
3 euroya alıp geri mi satıyoz buna kasıp dostum

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bu euw'da hocam her bölgenin fiyatı farklı ama hesaplar aynı fiyatı evet 3 euro işte dia 4 yaparsan 33euro alıyorsun
bu işi yapmış kim var tanıyo musun dostum yaparım ben bunu adamın twitter falan bulamadım ama 4 tane link var kayıt linkleri hiçbirinden anlamadım

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
bu işi yapmış kim var tanıyo musun dostum yaparım ben bunu adamın twitter falan bulamadım ama 4 tane link var kayıt linkleri hiçbirinden anlamadım
Ben varım hocam ben kendim yaptım kaç sene dm den yaz ben sana atayım nasıl yapacağını da söyleyeyim

Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
elo boost ya da hesapları 30 lvl yapıp satıcaksın

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Yapabilicegin şeyler elo boost 30lvlunranked hesap bot varsa 30lvl hesap kasko satabilirsin yada insanlarla pre girerek elo boost atabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Bunu şunun için söyledim botted hesapları raporladıkları zaman ban yiyor hocam boşa gider emeğin o açıdan söyledim ama dersen problem olmaz söylerim yani
2 3 ay bekletilmis hesabın ban yemesi zor birsürü aldım unranked 30 lvl hesap hiç ban yemedi
düşük elo boost yapabilrsin
30 lvl hesap yapıp satarsın

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
3 HİZMET YILI
hocam lig başına boost yapabilirsin. hesap satmakta çok işe yarar fakat 30 level rank açık hesaplar daha çok tercih ediliyor 30 yapıp satmanı öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
zamanını harcadığına değicek paralar kazanamazsın kesinlikle yani gidip günlük işe girsen daha çok para kazanırsın

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Herkese selam dostlar, benim gerçekten kazanmaya çok ihtiyacım var. Sermayem falan yok, gerçekten bu iş nasıl yapılır? Ne yapmak gerekiyor? Bilen ve bana detaylı öğretebilecek varsa çok makbule geçer.
hesap boostlayabilirsen hesap boost yapıp para kazanabilirsin oyunda 30 levele kadar bot yardımı ile kasıp 30 level temiz hesap da satabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
dostum artık ligin neyse hesap kasıp satabilirsin westte daha çok kazanırsın eloboost yapabilirsin

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Önce kendine referans bulunup güvenilir bir satıcı olduğunu kanıtlaman gerek. Ardından ise ne yapmak istediğini belirlemen gerekiyor. Eloboost, Wintrade, Cashflow, Unranked hesap satışı. Bunlar gibi daha farklı seçeneklerde var. Gerisi sana kalmış.

Üye
3 HİZMET YILI
euw serverinde 0 30 kasıp dia plat arası bi rank yapıp satabilirsin unranked bekletilmiş hesap al dicektim ama sermayen yok en mantıklısı bu bence ürünü ortalama fiyatlara koy yabancı sitelerden

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
hesap kasarak ve ya hesap alım satım yap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...