Onaylı Üye
yüksek rank olup boosted
weste hesap kasıp eb24 satabilirsin benceHerkese selam dostlar, benim gerçekten kazanmaya çok ihtiyacım var. Sermayem falan yok, gerçekten bu iş nasıl yapılır? Ne yapmak gerekiyor? Bilen ve bana detaylı öğretebilecek varsa çok makbule geçer.
kanka benim bildiğim 30 level unranked hesap kasıp satmakHerkese selam dostlar, benim gerçekten kazanmaya çok ihtiyacım var. Sermayem falan yok, gerçekten bu iş nasıl yapılır? Ne yapmak gerekiyor? Bilen ve bana detaylı öğretebilecek varsa çok makbule geçer.
harika hocam, ayda kaç tl kazanabilirim?Eloboost'u yapman için discord public sunucularında takılabilirsin kızlı-erkekli yerler oluyor bilirsin zaten oradan biraz ortam edinip tanınman lazım ama üye sayısı çok olan yere git ki tanınman bir işe yarasın oralardan müşteri bulabilirsin cashflow için de şöyle bırakayım başka bir arkadaş daha sormuştu
alıntıdır kendi yorumumuzu alıntılıyoruz arkadaş
Ekli dosyayı görüntüle 86470
1 ayda 2 kez dia'ya kas 2 tane çarı 66euro bunu arttıradabilirsin senin elinde sen düşün gerisini hocamharika hocam ayda kaç tl kazanabilirim?
660 tl parada az değil fakat 1 ayda diaaya nasıl kasarım oyun bilgimde yüksek değil ki1 ayda 2 kez dia'ya kas 2 tane çarı 66euro bunu arttıradabilirsin senin elinde sen düşün gerisini hocam
Gidip geliştireceksin hocam oyun bilgini yoksa yapamazsın zaten660 tl parada az değil fakat 1 ayda diaaya nasıl kasarım oyun bilgimde yüksek değil ki