hangi siteden alınır satılır ne kadara almalı ne kadara koymalı bunlar da lazım işteWestte hesap kasıp kasıp satıcaksın TR'de kazanamazsın westte yabancı satış yapılan sitelere koyucaksınn
var mı peki tanıdık dosutmmElo boost yapabilirsin, wintrade yapabilirsin, cashflow yapabilirsin. Yöntem çok ama bir şekilde aracı bulman gerek.
Çok kazanmassın ama bana yeter diyosan deneyebilirsin bende başlamayı düşüyorum hesap kasıp para kazanmaya ama bunlar için duo yapmak lazım oyun kasanmanı arttırır bu istersen beraber duo olup insanların hesabı kasıp para kazanabiliriz
eğer yüksek ranklara hesap kasabilirsen diamond 2 hesaba 600 lira civarı para kazanıyorsun cashflow yaparsan euwest için geçerli tabii bu
Neresi orası hocam, elimde eşek yükü hesap varMMR sistemi değişti bu yüzden demir hesaplar 400-500 civarında satılıyor bakabilirsin
0 dan 30a kasmak yerine direkt unranked alsak eudan onun için güvenilir site var mıHocam sermayen olmasına gerek yok euw'dan bi 0'dan hesap açıyosun kas onu 30 level'e sonra onu plat-dia arasına getir ve eb24'te platı 30 diayı da 50 dolar veya euro'ya satabilirsin bu şekilde yani tamamen
Bunu şunun için söyledim botted hesapları raporladıkları zaman ban yiyor hocam boşa gider emeğin o açıdan söyledim ama dersen problem olmaz söylerim yani0 dan 30a kasmak yerine direkt unranked alsak eudan onun için güvenilir site var mı
diğer türlü de 30 yapana kadar .. bekletilmiş hesaplar oluyo diye biliyorum ban yemiyormuş onlar ?Bunu şunun için söyledim botted hesapları raporladıkları zaman ban yiyor hocam boşa gider emeğin o açıdan söyledim ama dersen problem olmaz söylerim yani
Her türlü ban yer hocam botted hesap olduğu için dün bir arkadaş 1 sene evvel önce aldığı hesabım ban yedi yazmıştı ama dediğim gibi alacaksan eğer gamemarkt,diğer türlü de 30 yapana kadar .. bekletilmiş hesaplar oluyo diye biliyorum ban yemiyormuş onlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?