- Konuyu başlatan
-
ban yiyosa hiç gerek yok yine en mantıklısı bu cashflow dedikleri veya eloboost ama onu da nasıl nerden yapcam bana o bilgiler lazım zatenHer türlü ban yer hocam botted hesap olduğu için dün bir arkadaş 1 sene evvel önce aldığı hesabım ban yedi yazmıştı ama dediğim gibi alacaksan eğer gamemarkt,
gamesatış gibi sitelerden botted çar alabilirsin kendin de denemek istersen bak yani buralara
Eloboost'u yapman için discord public sunucularında takılabilirsin kızlı-erkekli yerler oluyor bilirsin zaten oradan biraz ortam edinip tanınman lazım ama üye sayısı çok olan yere git ki tanınman bir işe yarasın oralardan müşteri bulabilirsin cashflow için de şöyle bırakayım başka bir arkadaş daha sormuştuban yiyosa hiç gerek yok yine en mantıklısı bu cashflow dedikleri veya eloboost ama onu da nasıl nerden yapcam bana o bilgiler lazım zaten
3 euroya alıp geri mi satıyoz buna kasıp dostumEloboost'u yapman için discord public sunucularında takılabilirsin kızlı-erkekli yerler oluyor bilirsin zaten oradan biraz ortam edinip tanınman lazım ama üye sayısı çok olan yere git ki tanınman bir işe yarasın oralardan müşteri bulabilirsin cashflow için de şöyle bırakayım başka bir arkadaş daha sormuştu
alıntıdır kendi yorumumuzu alıntılıyoruz arkadaş
Ekli dosyayı görüntüle 86470
Bu euw'da hocam her bölgenin fiyatı farklı ama hesaplar aynı fiyatı evet 3 euro işte dia 4 yaparsan 33euro alıyorsun3 euroya alıp geri mi satıyoz buna kasıp dostum
bu işi yapmış kim var tanıyo musun dostum yaparım ben bunu adamın twitter falan bulamadım ama 4 tane link var kayıt linkleri hiçbirinden anlamadımBu euw'da hocam her bölgenin fiyatı farklı ama hesaplar aynı fiyatı evet 3 euro işte dia 4 yaparsan 33euro alıyorsun
Ben varım hocam ben kendim yaptım kaç sene dm den yaz ben sana atayım nasıl yapacağını da söyleyeyimbu işi yapmış kim var tanıyo musun dostum yaparım ben bunu adamın twitter falan bulamadım ama 4 tane link var kayıt linkleri hiçbirinden anlamadım
ALLAH razı olsun senden bu sıkıntılı günlerde zaten herkese yardım ediyosunBen varım hocam ben kendim yaptım kaç sene dm den yaz ben sana atayım nasıl yapacağını da söyleyeyim
Cümlemizden razı olsun hocam teşekkür ederim güzel dilekleriniz için elimizden geldiğince yapıyoruz bir şeylerALLAH razı olsun senden bu sıkıntılı günlerde zaten herkese yardım ediyosun
2 3 ay bekletilmis hesabın ban yemesi zor birsürü aldım unranked 30 lvl hesap hiç ban yemediBunu şunun için söyledim botted hesapları raporladıkları zaman ban yiyor hocam boşa gider emeğin o açıdan söyledim ama dersen problem olmaz söylerim yani
hesap boostlayabilirsen hesap boost yapıp para kazanabilirsin oyunda 30 levele kadar bot yardımı ile kasıp 30 level temiz hesap da satabilirsinHerkese selam dostlar, benim gerçekten kazanmaya çok ihtiyacım var. Sermayem falan yok, gerçekten bu iş nasıl yapılır? Ne yapmak gerekiyor? Bilen ve bana detaylı öğretebilecek varsa çok makbule geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?