Nam ı Değer İsviçre Çakısı
Seçkin Üye
Lol Bırakılmaz ara verilir. Eski oyuncusun adapte olman en fazla 3 gün daha fazla sürmez
Dostum sezon 7 den bu yana oyunda değişmeyen tek şey karakterlerin isimleridir heralde. Makro oyun ayrı mikro oyun ayrı değişti ve kitle daha da kanser bi hal aldı bunun yanında booster ve smurf tayfadan hiç bahsetmiyorum bile bence başlamaman gereken bir oyun lol.Oyunu en son sezon 7'de oynamıştım, daha sonrasında aşırı kanserleşen kitlesi, metası genel olarak oyundan soğumuştum. Bu aralar tekrardan videoları karşıma çıkıyor ve açıkçası ilgimi çekiyor, bir göz gezdiriyorum. Tekrardan şu an başlanır mı ve başlarsam aşağı yukarı oyun ne kadar değişti? adapte olmam ne kadar sürebilir? En son sezon 7de platinken bırakmıştım oyunu, şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
kanka bıraktıysan başlama sakın illet bir oyunOyunu en son sezon 7'de oynamıştım, daha sonrasında aşırı kanserleşen kitlesi, metası genel olarak oyundan soğumuştum. Bu aralar tekrardan videoları karşıma çıkıyor ve açıkçası ilgimi çekiyor, bir göz gezdiriyorum. Tekrardan şu an başlanır mı ve başlarsam aşağı yukarı oyun ne kadar değişti? adapte olmam ne kadar sürebilir? En son sezon 7de platinken bırakmıştım oyunu, şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
tekrar başlanabilir ama euwest sunucusunda başla tr de başlamaOyunu en son sezon 7'de oynamıştım, daha sonrasında aşırı kanserleşen kitlesi, metası genel olarak oyundan soğumuştum. Bu aralar tekrardan videoları karşıma çıkıyor ve açıkçası ilgimi çekiyor, bir göz gezdiriyorum. Tekrardan şu an başlanır mı ve başlarsam aşağı yukarı oyun ne kadar değişti? adapte olmam ne kadar sürebilir? En son sezon 7de platinken bırakmıştım oyunu, şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.