LoL'e tekrardan başlanmalı mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kmode exception
Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
Asla, bu senin vücudunu ve sosyal hayatını karartan bi lanet gibi:peepoCry:

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Oyun çok değişti kolaylaştı sezon 7 de platinsen yine iyi ranklara çıkacağını düşünüyorum fakat o toksik kitle değişmedi hala var oyunları sürekli satan küfür eden kadro tam gaz çalışıyor. Fikrimi soracak olursan tekrar başlamanı tavsiye etmem.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
ben de senin gibiydim 5 yıldır oynamıyordum tekrar başladım ve hala oynanır seviyede özellikle rank kasma olayalrına girdikten sonra bırakamıysun
Post automatically merged:

Oyun çok değişti kolaylaştı sezon 7 de platinsen yine iyi ranklara çıkacağını düşünüyorum fakat o toksik kitle değişmedi hala var oyunları sürekli satan küfür eden kadro tam gaz çalışıyor. Fikrimi soracak olursan tekrar başlamanı tavsiye etmem
arkadasın söyledigine ek olarak o toksik kitle azalmadı artarak büyük bi hal aldı

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
yesw hi Başlayacaksan tek başına başlama arkadaş bul öyle başla ve bu metada LoL iyice bozdu kanser olmak istemiyorsan başlama

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Hazır takımın ve toxicleri ignorelayabiliyorsan çok da kötü oyun değil

kitty face
Seçkin Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
kim ne derse desin en çok zevk veren oyunlardan biri

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Kardeşim çevren varsa başla ama onun dışında kanser olacağın için başlamanı kesinlikle önermem.

İtachi
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Oyunu en son sezon 7'de oynamıştım, daha sonrasında aşırı kanserleşen kitlesi, metası genel olarak oyundan soğumuştum. Bu aralar tekrardan videoları karşıma çıkıyor ve açıkçası ilgimi çekiyor, bir göz gezdiriyorum. Tekrardan şu an başlanır mı ve başlarsam aşağı yukarı oyun ne kadar değişti? adapte olmam ne kadar sürebilir? En son sezon 7de platinken bırakmıştım oyunu, şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Deneyebilirsin çok fazla kanser kitle kalmadı. Var ama çok fazla değil

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Oyunu en son sezon 7'de oynamıştım, daha sonrasında aşırı kanserleşen kitlesi, metası genel olarak oyundan soğumuştum. Bu aralar tekrardan videoları karşıma çıkıyor ve açıkçası ilgimi çekiyor, bir göz gezdiriyorum. Tekrardan şu an başlanır mı ve başlarsam aşağı yukarı oyun ne kadar değişti? adapte olmam ne kadar sürebilir? En son sezon 7de platinken bırakmıştım oyunu, şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Bana Göre başla tekrardan lprebron ile hesap ta lig kas sonra bazi siteler var ordan sat

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
oyuna suan başlanılır yeni sezon onaylı üye olup lpreborn kullanırsan sarar

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Hocam bırakabildiysen hiç tekrardan bulaşmamanı tavsiye ederim. İllet bişey herkes tarafından biliyor zaten

Seçkin Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Oynama değişen hiç bir şey yok aynı velet dolu feeder dolu

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
bıraktıysan başlama değmez dostum biz başladık bırakamıyoruz

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Takım arkadaşların varsa sarar ama başlama valorant oyna

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Her şey bıraktığından daha kötü. Alıştıktan sonra oynarsın ama kimsenin kimseye saygısı yok.

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Takım arkadaşların varsa sarar ama başlama valorant oyna

Uzman Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
arkadaşlarına eğlencesine oynamak için başlayabilrsn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...