LoL'e Vanguard eklenmesi hilelerin sonunu getirecek mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bildiğiniz gibi LoL'e Vanguard eklendi. Memory Hackers'ın bunu aşamayacağını düşünmüyorum. Forum bitti, WSReborn bitti diyenler olmuş. Neye dayanarak söylüyorsunuz? İnjectlenebilir hile olduğu içinse Valorant'ta da bir sürü injectli hile var. Kendim de kullandım. 2 ay boyunca ban yemedim ve en son reporttan ban yedim. WSReborn'u 3 aydır kullanıyorum. Herhangi bir ban yememiştim. Tabii, ileride ne olacağı bilinmez. Siz ne düşünüyorsunuz?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
LOL kitlesi Valorant kitlesi gibi değil. Valorantta da hile var tabii ama kendi ağzınla söyledin uzaklaştırma almışsın. Bu uzaklaştırma üstelik donanım uzaklaştırması, LOL kitlesi donanım uzaklaştırmasına alışık değil ki çok masraflı. Millet script ile hesap boostlayıp satmak için oynuyordu, şimdi scripte ayrı para spoofera ayrı para verecekler üstüne üstlük eninde sonunda uzaklaştırma alacak gene kâr edebileceklerini sanmıyorum.

Ayrıca kurucunun kendisi söyledi güncellemeyeceğini ne demek neye dayanarak söylüyorsunuz :doge:

Süper Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
wsreborn un gitmesi forumu bitirmez ne hileler gitti de bu forum yıkılmadı bu mantıkla düşüncek olursak kapı gibi valo hilesi var forumda onun haricinde sadece bir kaç günlüğüne çok hile gelmicektir

za warudooo
Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Priv yüksek fiyatlı hileler dışında sc bitti artık.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Yine de bir şekilde hile yolu bulunur, vanguard gelmesi benu bayağı üzdü yine de

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
vanguard yüzünden tek sevk aldıgımız şeyde gitti bir çözüm bulunursa çok sevinirim ama çok zor

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
wsreborn un gitmesi forumu bitirmez ne hileler gitti de bu forum yıkılmadı bu mantıkla düşüncek olursak kapı gibi valo hilesi var forumda onun haricinde sadece bir kaç günlüğüne çok hile gelmicektir
forum zu*lu hilesi ile patlamıstı zaten o gittiğinde bile ayakta kalan bir forum sırf lol scripti gitti diye yıkılmaz :)

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ben yaklaşık 7 aydır sc oynuyorum hala ban yemedım guncelleme yapmaları lazım bence riot o kadar onemsemıyor hılelerı

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Wsreborn zahten güncellenmeyeceği için üye rankına çekilmişti güncellenir veya güncellenmez arkadaşlar sorun script değil sorun vanguardın ban sistemi 3 ay 4 ay atarsa gerçekten çekilmez

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Wsreborn zahten güncellenmeyeceği için üye rankına çekilmişti güncellenir veya güncellenmez arkadaşlar sorun script değil sorun vanguardın ban sistemi 3 ay 4 ay atarsa gerçekten çekilmez
sadece kombo oynayın ben oyle yapıyodum dodgleri kendım dodgelıyorum gosterıyo ztn nerden ne zaman skıll gelıcegını sc evade kapalı oynayın ban yemessınız ben 7 aydır rapo bıle yemedım kımse sc kapa yazmadı

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
sadece kombo oynayın ben oyle yapıyodum dodgleri kendım dodgelıyorum gosterıyo ztn nerden ne zaman skıll gelıcegını sc evade kapalı oynayın ban yemessınız ben 7 aydır rapo bıle yemedım kımse sc kapa yazmadı
Raporlanmayla sadece combo yaptırmayla alakalı bir durum kalmadı vanguard geldi ve işler tamamen değişecek klasik bir yama gelmedi yani 1 2 haftaya herkesin durumu netleşmiş olur

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
bir devirin sonu olarak nitelendirdim lakin valorant'tada vanguard olmasına rağmen hile yok değil bu zamanlarda hile bulamazsınız lolde kısaca biraz vakit tanıyın hileler geliştirilip çıkarılabilir

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
hiç bir firmanın hileler için tam anlamıyla çözüm bulabileceğini sanmıyorum açıkçası

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Wsreborn biter başka bir şey çıkar arkadaşlar canınızı sıkmayın.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Mutlaka bir yolunu bulup bir hile eklenecektir. Tabiri caizse hırsıza kilit dayanmaz :)

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
güncelleme alıcağını sanmıyorum çoğu platformda kapattı satışlarını scsiz oynayamıyıroz derseniz başka oyunlara geçmenizi öneririm

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Çoğu script satan site bile kapatıcağını duyurdu ama hile yine olur ama fazla kişide olmaz eskisi gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...