Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yanlış bilmiyorsam leftspace wsreborn'un bittiğini kendisi söyledi. belki yeni bir script gelebilir dediler ancak an itibariyle hiçbir veri yok. wsreborn geliştiricileri tarafında bittiğini söylendi zaten.
Her oyun gibi bu oyun da hileyi tattı ve illaki devam edecektir ama vanguard sisteme atılan bir ban sistemi bunun için spoofer'a para ödeyenin falan az bir kitle olacağını düşünüyorum. Bir yerlerde hileler mutlaka olacatır ama free olur mu bilmem.
biterecek gibi arkadaşlar ama olsun iyi oldu pek çok kardeşimiz malum ülkemizin durumu ekonomi nedenlerle tek bir oyun oynamakta oda lol en azından dürüst maçlar geçer
10 yıldan fazladır oynuyorum bildim bileli bir hile illa ki oluyor lolde biri gidiyor başka bir hile geliştiriliyor firmanın hilelere net çözüm bulabileceğini sanmıyorum
wsreborn bitti malesef şuan hanbot bile güncelleme almadı normalde aynı gün 1-2 saat içinde güncelleme alırdır ama hala güncellenmedi vanguard bypass etseniz bile sc den ban yediğinizde 3-4 ay ban ayrıca spoofer bulmak gerek oynamak için bence silin ben öyle yaptım