forum zu*lu hilesi ile patlamıstı zaten o gittiğinde bile ayakta kalan bir forum sırf lol scripti gitti diye yıkılmazwsreborn un gitmesi forumu bitirmez ne hileler gitti de bu forum yıkılmadı bu mantıkla düşüncek olursak kapı gibi valo hilesi var forumda onun haricinde sadece bir kaç günlüğüne çok hile gelmicektir
sadece kombo oynayın ben oyle yapıyodum dodgleri kendım dodgelıyorum gosterıyo ztn nerden ne zaman skıll gelıcegını sc evade kapalı oynayın ban yemessınız ben 7 aydır rapo bıle yemedım kımse sc kapa yazmadıWsreborn zahten güncellenmeyeceği için üye rankına çekilmişti güncellenir veya güncellenmez arkadaşlar sorun script değil sorun vanguardın ban sistemi 3 ay 4 ay atarsa gerçekten çekilmez
Raporlanmayla sadece combo yaptırmayla alakalı bir durum kalmadı vanguard geldi ve işler tamamen değişecek klasik bir yama gelmedi yani 1 2 haftaya herkesin durumu netleşmiş olursadece kombo oynayın ben oyle yapıyodum dodgleri kendım dodgelıyorum gosterıyo ztn nerden ne zaman skıll gelıcegını sc evade kapalı oynayın ban yemessınız ben 7 aydır rapo bıle yemedım kımse sc kapa yazmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?