LoL'e yeni başlayacak birisi için öneriler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
master yi ve garen oyna bence guzel kardeşim

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
garen oynayabilirsin, çok feedleyemeceğin şampiyonları bulmaya çalış mesela oyunu tam olarak bilmediğin için doğru zamanda doğru yerde olmayabilirsin bu yüzdende kolay kolay ölmeyecek hasarıda ortalama olan bir şampiyon seçmelisin seçenekler garen, ornn (hasarı biraz az ama çok tank) renekton, tabi ben toplane main olduğum için toplanedeki şampiyonları listeledim sen sana en çok uyan laneye göre şampiyonlar bakmalısın ki sana en büyük tavsiyem hiç başlama öyle eğlenceli bir oyun değil yani kafayı yersin

Cehalet çomarın bastonudur
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Arkadaşım öncelikle çok sinirli biriysen ve boşluktaysan başka bir şeyle doldur bu tarafını. Çünkü kesinlikle başlamanı önermem eğer böyle biriysen. Buraya kadar okuduysan ve fikrin değişmediyse, Türk olarak apophis izleyebilirsin. Çocukça espri de yapmıyor pek öğretici videoları var. Kendine bir koridor belirle sonrasında ve oynamaya başla.

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Dostum Rp paketi almalısın önerilerden bir sürü hero veriyor

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
lol mobile legends benzemez kolay kahramanları oynayacaksın çok agresif oynama yoksa kendini bitirir birde takımı geri düşürürsün

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Mobil oyundan az çok mantığı biliyor olman lazım her zamanki gibi takım oyunu ve harita takibi çok önemli bir gözün sürekli haritada olsun youtubedan öğretici videoları izleyerek zamanla kendini geliştirebilirsin.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
adc oyna ve mainle hızlı lig kasarsın bol bol antraman modunda elini alıstır minyon kesmeyi son vurus atmayı vs 30 lvl olana kadar da kendi karekterine uygun heroları al ve oyna

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Nunu dostum çok kolay hero hiç zorlanmazsın oynanışı çok basit

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
bol bol video izlemeni tavsiye ederim şampiyonların yeteneklerini ezberle kombolarını öğrenmeye çalıs ve kendini tek şampiyonla hantallastırma oynayabildiğin kadar çok şampiyon oyna ve öğren iyi eğlenceler

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Lole başlama sana tavsiyem baslicaksanda tr de sakın oynama

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Hangi hero sana cazip sana uygun mekanikleri geliyorsa onu oyna zevk almaya bak ve yeniliklerden korkma ve chat kullanma .d

Üye
5 HİZMET YILI
Kardeşim başlangıçta kolay olan şampiyonları oyna alışırsın zamanla.

Uzman Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
garen oynayarak başla en kolay ça rlardan bi tanesi sonra mastere geçersin öyle öyle öğren çarları harita bilgisi edin karşındaki karakterin yeteneklerini bil yeter

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
You can get bored first buddy first, but then it is really good. For example, I was playing 2 years ago.
You can start by playing Garen, by the way, easy and powerful:

Cobain
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Mekanikleri basit herolar oynamanı öneririm. Ve oyuna sabahları girmemeye çalış çünkü velet kaynıyor
Bunlar haricinde oynayan bir arkadaşından yardım alabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...