Seçkin Üye
Merhabalar öncelikle hakım olucağım bir hero seçerek antreman modunda iyice scrip ile alışarak normal oyunlarda oynamayı denersen çok sağlıklı olur.
öncelikle çok video izlemelsiin bence main olcağın çarın videoalrını bol bol izleÖncelikle herkese merhaba, League of Legends'e yeni başladım ve oyunculuğum pek de iyi sayılmaz ve sizden istediğim bana önerileriniz neler? Oyuna yeni başladığımı ve hiçbir şey bilmediğimi farz ederek yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar![]()
Yeni başlayacağın için rankın düşük olacaktır büyük ihtimal o yüzden chat yapan toxic insanlarla uğraşmaman lazım oyundaki en önemli şeyler görüş ve xp sürekli totemli oynamalısın karşı jungle ın sana kolay gang atıp skor çıkarmasına engel olmalısın daha sonrasında oynamak istediğin bir lane seçmelisin o lanedeki bütün şampiyonlara hakim olmalısın banlanma riskine karşı tek şampiyonla oynanmazÖncelikle herkese merhaba, League of Legends'e yeni başladım ve oyunculuğum pek de iyi sayılmaz ve sizden istediğim bana önerileriniz neler? Oyuna yeni başladığımı ve hiçbir şey bilmediğimi farz ederek yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar![]()