LoL'e yeni başlayan birisi için tavsiyeler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Merhabalar öncelikle hakım olucağım bir hero seçerek antreman modunda iyice scrip ile alışarak normal oyunlarda oynamayı denersen çok sağlıklı olur.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Rank Kasmayı Düsünüyosan Solo yada adc oyna derim

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Master yi öğrenebilirsin en kolay çarlardan birisi ama video izle.

Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
küfürleri umursama. mümkünse lolü bilen bi arkadaşınla konuşarak oyna

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
mental olarak chate çok takılma kanka :D bol bol antrenman at youtubeden mekanik öğren

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
öncelikle bol bol video izleyip bol bol oyun oynaman lazım ve öğretici videolar olması lazım gameplay videoları değil ve çok zor şampiyonlar oynamanı önermem

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kardeşim oyunda sadece tft oynamanı öneririm eğer 18 yaş altıysan kanser olmanı istemem

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
lole yeni başladıysan ilk başta önceliğin adamları susturmak olsun ondan sonra minyon falan al adama fazla ölmemeye çalış
bence

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Önce hangi tarz karakterden hoşlandığını belirle büyücü okçu savaşçı gibi, daha sonra oyundan o karakterleri seçip hangi koridorda oynamak istediğine bak ve onları tercih et daha sonrasında eğlencesine oyna

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
basit herolara öneririm mesela garen sadece garen oynuyarak plat çıktım ve en az 2 şampiyonun olsun tüm kordorlarda banlanma riskine karşı

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bence ilk önce youtube'tan oynamak istediğin heronun nasıl oynandığını öğren. Sonra özel maç oluşturup antrenman yap. Daha sonra oyuna gir. Bu arada oyunda insanların sana söylediklerine fazla takılma.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
genellikle arkadaşlarınla beraber oynayınca güzel oluyo başlarda oyunu bilen bir arkadaşından yardım al ha oyuna direkt başlamamanı tavsiye ederim :D ama başlamak istiyosanda oyuna girince /sustur all komutunu gir ve devam et arkadaşlarınla bol sohbetli keyifli oyunlarrr

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Moralini yüksek tutmak adına oyundaki garip nickli kişileri hemen oyun başlar başlamaz sustur. Garipten kastım da işe annenelimde, bacıyokedici gibi nicklerden bahsediyorum. Onun dışında yine olumsuz konuşanları da susturursan oyunun o toksik kitlesinden kendini korumuş olursun. Daha iyi oynayabilmek konusunda tavsiye verecek olursam minyon kesmeyi öğrenmeye çalış. Destek dışındaki tüm rollerde ihtiyacın olacak bu özelliğe. Çünkü alacağın 20 minyon 1 kill ile aynı parayı veriyor. Oradan hesap et önemini. Onun dışında oyun videoları izlemek hoşuna gidiyorsa profesyonel oyuncuları takip edebilirsin. Onlardan oyun hakkında çok şey öğrenebilirsin. Ama öyle dümdüz sıradan lol yayıncılarını takip etmeni tavsiye etmem. Genelde ya bilgileri kısıtlı oluyor ya da bilgili olsalar bile eğlence amaçlı içerik üretiyorlar. Senin için pek faydalı olmazlar

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Sürekli belli başlı YouTuberleri seyret bir karakteri main edin gözlem yap maçı trolleyip feedleme sakın farm yap gerisi geliyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Öncelikle herkese merhaba, League of Legends'e yeni başladım ve oyunculuğum pek de iyi sayılmaz ve sizden istediğim bana önerileriniz neler? Oyuna yeni başladığımı ve hiçbir şey bilmediğimi farz ederek yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar :D
öncelikle çok video izlemelsiin bence main olcağın çarın videoalrını bol bol izle

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Öncelikle herkese merhaba, League of Legends'e yeni başladım ve oyunculuğum pek de iyi sayılmaz ve sizden istediğim bana önerileriniz neler? Oyuna yeni başladığımı ve hiçbir şey bilmediğimi farz ederek yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar :D
Yeni başlayacağın için rankın düşük olacaktır büyük ihtimal o yüzden chat yapan toxic insanlarla uğraşmaman lazım oyundaki en önemli şeyler görüş ve xp sürekli totemli oynamalısın karşı jungle ın sana kolay gang atıp skor çıkarmasına engel olmalısın daha sonrasında oynamak istediğin bir lane seçmelisin o lanedeki bütün şampiyonlara hakim olmalısın banlanma riskine karşı tek şampiyonla oynanmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...