LoL'e yeni başlayan birisi için tavsiyeler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Sürekli oynayacağın bir koridor seç o koridordaki şampiyonları tek tek oyna sonra 2 3 tanesini seç içinden sürekli onları oyna daha rahat alışırsın. Youtube pro oyuncuların oyun tekrarını paylaşan inceleyen kanallar var ordanda bir iki bilgi alabilirsin.

WACHTBERG
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
kendine bir karakter ve koridor belirle o koridorda oynayan e sporcu ya da yüksek elo yayıncıyı izleyip nerde neler yaptığını öğren mesela oturup gün boyu maçlarını izleyebilirsin gerisi pratik yapmakta

ABOBA
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Frizz, "Dalganın Donması" dır. Friz, kölelerin dalgalarının aynı konumda olduğu ve ne sizin tarafınıza ne de müttefikinize doğru kaymadığı bir durumdur. Eğer dalgayı dondurmak istiyorsanız, yapmanız gereken tek şey köleleri asmaktır (İngilizce'den). Last hit son vuruştur), yani çok az sağlıkları olduğunda onları dövmek, sadece bir saldırı için.

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
ben başlamayı düşünmüyom cok tilt oyun en son modem kırmıştım

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
İlk önce kolay karakterlerden başla ve kişiliğine göre bir karakter seç mesela birine bağlı olmak istemiyorsan adc ve support oynama. Eğer tek takılmak istiyorsan jungle oynayabilirsin gang atıp ormanını düzenli olarak dönüp takımına ejder kazandırabilirsin. Jungle oynayacaksan kolay karakter olarak master yi alabilirsin. Top laneye teemo alabilirsin. Haritaya sıklıkla bakmaya özen göster ve kendi oyun ayarlarını yap fare hassasiyeti gibi. Oyuna yeni başladığın için kamera karaktere kitli şekilde oynuyorsan yavaş yavaş o alışkanlığına bırakmalısın. En önemlisi chatı komple kapatman oyun içinde seni sinirlendirecek adamlar gelir ve oyun performansını düşürürler. Şimdilik benden bu kadar birşeyler öğretebildiysem ne mutlu bana :)

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Öncelikle herkese merhaba, League of Legends'e yeni başladım ve oyunculuğum pek de iyi sayılmaz ve sizden istediğim bana önerileriniz neler? Oyuna yeni başladığımı ve hiçbir şey bilmediğimi farz ederek yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar :D
taowb diye bir adam var ondan nasus öğren en ince ayrıntısına kadar anlatıyor youtube de sadece nasus öğretmiyor fakat maini var 3 tane falan sezon birinciliği var dediklerini harfiyen uygularsan ilk dereceli maçlarını tatmin olucak kadar kazanırsın

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
En büyük tavsiyem başlamaman olacaktır :D şaka bir yana sağlam mental kazanmanı öneririm hemen pes etme veya hemen tilt olma

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
chati kapat ve mümkün olduğunca takımınla hareket etmeye çalış. Ayrıca farm yapıp glabal görevlere de önem ver

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
kanka sürekli kendini gelişritmeye çalış püf noktaları öğren her şampiyona elini alıştır bol bol videolar izle.

Uzman Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
botlara karşı 2 3 tane karaktere odaklanıp onları öğrenmeye çalış özellikle onların nasıl oynandığını izle ve minyon kesme alıştırması yap çünkü minyon oyundaki en önemli şeylerden biri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...