Arkadaşlar biliyorsunuz bi' ara böyle muhabbetler dönmüştü. Ban atıyor diyenler ve ban atmıyor diyenler. Tam cevap alamadım. Şuan kullanan veya kısa süre içerisind kullanmış olan varsa cevaplayabilir mi ?
Bunu korkutmak için yaptıklarını söylüyorlar. 6 Ay önceki bir uyarı çünküLoLSkin 3. Ban Dalgası Başladı! [28.08.2019]
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Herkese tekrar merhaba,
LoLSkin banları 3. dalgayla devam ediyor!
Bu korsan yazılım bilgisayarında olanlar ve silmeye çalışıp hatalı silenler bizimle iletişime geçti. Mevcut bulunduranların programı acilen silmesi gerekiyor. Bu konuda artık uyarı yapılmaksızın aksiyon alınmaktadır.
Eğer bir şekilde LoLSkin'i kaldıramadığınızı düşünüyorsanız aşağıdaki adımları takip edin:
Oyunu arkadaşınızdan aldığınız veya eskiden tuttuğunuz USB bellek üzerinden sakın oyunu yüklemeyin. O bellekteki dosyaların içinde LoLSkin veya başka hile programları olup olmadığını bilemezsiniz.
- LoLSkin korsan yazılımını ve onunla ilgili bütün dosyaları silin.
- C:/Riot Games klasörünü - yani oyunun yüklü olduğu klasörü - tamamen silin. (Başka bir yerde kopyası varsa oradan da silin.)
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapgidip oyunu yeniden indirin.
Korkutmak için değil ne kadar süre geçerse geçsin 1 ay - 5 ay - 10 ay - 1 yıl - 2 yıl farketmez değişmiycek her türlü ban ile sonuçlanıcakBunu korkutmak için yaptıklarını söylüyorlar. 6 Ay önceki bir uyarı çünkü
SağolasınKorkutmak için değil ne kadar süre geçerse geçsin 1 ay - 5 ay - 10 ay - 1 yıl - 2 yıl farketmez değişmiycek her türlü ban ile sonuçlanıcak
Ben zamanında sınırsız ban yedim ne uğruna skin için.ben 2. ban dalgasında skinpro'dan ban yedim 1 haftalık sorduğumda client üzerinden uyarı yapmışlar falan ben görmedim ama zaman geçtikçe ceza süreleri artıyormuş
Post automatically merged:
onaylanman için 50mesaj atmış olman lazım şuanda 5 tanecik atmışsın 45 tane daha atarsan 1saat içinde onaylanırsın