LoLSkin ban ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kalender
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar biliyorsunuz bi' ara böyle muhabbetler dönmüştü. Ban atıyor diyenler ve ban atmıyor diyenler. Tam cevap alamadım. Şuan kullanan veya kısa süre içerisind kullanmış olan varsa cevaplayabilir mi ?

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
oyunu 1,5 yıldır oynuyorum 1 yıldır lolskin kullanıyorum ban yemedim. ama her maçta kullanmıyorum

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Şimdi LOLSKIN bütün ülkelerde yasaklı şimdi yemesen bile 5-10 ay arasında yemesende sonucunda yine ban yiyeceksin her türlü o açılan hesap ban yer
Kullanmanızı tavsiye etmiyorum.

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
LoLSkin 3. Ban Dalgası Başladı! [28.08.2019]

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Herkese tekrar merhaba,

LoLSkin banları 3. dalgayla devam ediyor!

Bu korsan yazılım bilgisayarında olanlar ve silmeye çalışıp hatalı silenler bizimle iletişime geçti. Mevcut bulunduranların programı acilen silmesi gerekiyor. Bu konuda artık uyarı yapılmaksızın aksiyon alınmaktadır.

Eğer bir şekilde LoLSkin'i kaldıramadığınızı düşünüyorsanız aşağıdaki adımları takip edin:

1. LoLSkin korsan yazılımını ve onunla ilgili bütün dosyaları silin.
  2. C:/Riot Games klasörünü - yani oyunun yüklü olduğu klasörü - tamamen silin. (Başka bir yerde kopyası varsa oradan da silin.)
  3. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
    gidip oyunu yeniden indirin.
Oyunu arkadaşınızdan aldığınız veya eskiden tuttuğunuz USB bellek üzerinden sakın oyunu yüklemeyin. O bellekteki dosyaların içinde LoLSkin veya başka hile programları olup olmadığını bilemezsiniz.

Kalender
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
LoLSkin 3. Ban Dalgası Başladı! [28.08.2019]

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Herkese tekrar merhaba,

LoLSkin banları 3. dalgayla devam ediyor!

Bu korsan yazılım bilgisayarında olanlar ve silmeye çalışıp hatalı silenler bizimle iletişime geçti. Mevcut bulunduranların programı acilen silmesi gerekiyor. Bu konuda artık uyarı yapılmaksızın aksiyon alınmaktadır.

Eğer bir şekilde LoLSkin'i kaldıramadığınızı düşünüyorsanız aşağıdaki adımları takip edin:

1. LoLSkin korsan yazılımını ve onunla ilgili bütün dosyaları silin.
  2. C:/Riot Games klasörünü - yani oyunun yüklü olduğu klasörü - tamamen silin. (Başka bir yerde kopyası varsa oradan da silin.)
  3. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
    gidip oyunu yeniden indirin.
Oyunu arkadaşınızdan aldığınız veya eskiden tuttuğunuz USB bellek üzerinden sakın oyunu yüklemeyin. O bellekteki dosyaların içinde LoLSkin veya başka hile programları olup olmadığını bilemezsiniz.
Bunu korkutmak için yaptıklarını söylüyorlar. 6 Ay önceki bir uyarı çünkü

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Bunu korkutmak için yaptıklarını söylüyorlar. 6 Ay önceki bir uyarı çünkü
Korkutmak için değil ne kadar süre geçerse geçsin 1 ay - 5 ay - 10 ay - 1 yıl - 2 yıl farketmez değişmiycek her türlü ban ile sonuçlanıcak

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Ban yiyebilirsin bilmiyorum ama ben kullanmayı biraktiktan sonra ban atmişlardi geçiçi haksizliğa uğradim :( sirf para vericez diye adamlara getirdiler

Kalender
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Peki sadece yan hesabıma girsem sadece oradan mı ban yerim veya diğer hesabıma hilesiz girsem ban yer miyim

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bu hileyi neredeyse 2 yıldır kullanıyorum 1 kere bile ban yemedim ama kullanma bencede

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Of course you will get a ban in theory, but as long as you use it carefully

Üye
6 HİZMET YILI
ben 2. ban dalgasında skinpro'dan ban yedim 1 haftalık sorduğumda client üzerinden uyarı yapmışlar falan ben görmedim ama zaman geçtikçe ceza süreleri artıyormuş
Post automatically merged:

onaylanman için 50mesaj atmış olman lazım şuanda 5 tanecik atmışsın 45 tane daha atarsan 1saat içinde onaylanırsın
Ben zamanında sınırsız ban yedim ne uğruna skin için.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Skin hile yapmaya değmez yapmakla uğraşmayın sadece kendi göz zevkiniz için ban yeme riskini alıyorsanız yinede sizin kararınız

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Şimdiye kadar yemedim hala kullanmaya devam ediyorum

Lft Hyrnı
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Ben 5 ay önce kullanmıştım Hala ban yemedim 5 ay önceden 1 yıl öncede kullanmıştım onda da yemedim :D

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Bence Pek Güvenme Sonuçta Oyunun Yasakladığı birşey şimdi yemesen yarın yersin oyuzden tavsiye etmem

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bende uzun süre devamlı olmasa da kullandım ama ban yiyor hurafesi çok var kullanmaman tavsiye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...