sitesinden indirdim forumda bir lolskin göremedim benlolskinin sitesinden mi indirdin yoksa forumdakini mi kullanıyorsun
daha onaylı üye değilim hocamHocam çalışmıyorsa lpborndaki skinler çalışıyor wsborndada aynı onları kullanabilirsin
galeriden indir
şuan sadece scriptlerin içinde olan skin activator ve custom skin kullanabildiğin lcs manager varLolskin indirdim doğru bir şekilde kurdum fakat oyuna girdiğimde ve skin hilesini aktif ettiğimde çoğunlukla çalışmadığını gördüm bunun sebebi nedir arada bir çalışıyor fakat çoğunlukla çalışmadı yardımcı olabilecek birisi varsa sevinirim
forumda çalışıyor olması lazımLolskin indirdim doğru bir şekilde kurdum fakat oyuna girdiğimde ve skin hilesini aktif ettiğimde çoğunlukla çalışmadığını gördüm bunun sebebi nedir arada bir çalışıyor fakat çoğunlukla çalışmadı yardımcı olabilecek birisi varsa sevinirim
Dostum artık stabil bir şekilde çalışmıyor lolskinlersitesinden indirdim forumda bir lolskin göremedim ben
kimsede çalışmıyor iki sezondur garip bitti galiba o devirLolskin indirdim doğru bir şekilde kurdum fakat oyuna girdiğimde ve skin hilesini aktif ettiğimde çoğunlukla çalışmadığını gördüm bunun sebebi nedir arada bir çalışıyor fakat çoğunlukla çalışmadı yardımcı olabilecek birisi varsa sevinirim
ben de aynı şekildebende de aynı sorun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?