1 otoluk adam kaçarken 50 vuran bi skill attı diye full cana, evade ayarı kapalıyken bile dodgelediğini hatırlıyorum sc nin. Oto komutumu iptal edip yapıyor bide evade. Çok komik bi yanı olduğunu sanmıyorum bu olayın üstüne hile olduğunu da aşırı belli ediyor.evade işini yapıyor diye şikayet ediyonuz güldüm.
Merhabalar, bir süredir sc kullanıyorum ve daha ban yemedim.
Ama canımı sıkan bir şey var, desafiando Config'i de yükledim ona rağmen denediğim neredeyse seu karakterde berbat performans sergiliyor.
Sıkıntılı konulardan birkaçı;
1) Evadia Çok Belli Ettiriyor Hile Galuğunu Ve Kafana Takmasan Bile Ban Yemeyi Evade Öle Bir Padrão Ile Ile Èalışıyor Ki Yetenekten Kaçınmak üstüne Yürüdüğü Bile Oluyor. (Ü Ü, alt veya Düşmanın Uzağına doğrue da Kaçına).
2) çoğu karakterde 1V1 dışında (2V2, 1V4, 5V5) bayağı kötü çalışıyor combo ayarı. Ya doğru düzgün hedef seçemiyor ya da seçse bile comboyu yapmayıp öyle donup kalıyor.
3) en çok ADC'lerde yaşadığım bir sorun; belki canımın %5'ini almayacak yetenekleri evadelemek için oto atak komutumu iptal ediyor ya da hiç algılamıyor. Ben Full canken benden kaçan adam 100 canken attığı yeteneği zorla dodgelemeye çalıştığından adama oto veya habilidade atamayıp kaçırdığım oluyor.
4) Summoner spelleri oto atmaya kalkışında çok kötü sonuçları oluyor bazen(örneğin Extreme ayarda flashı hiç atmıyor ya da high da saçma yerlerde atıyor.
Bu sorunlar varken bir bakıyorum script hiç yokken performansım daha iyi neden ban yeme riskine gireyim ki ya iyi bir Config lazım ya da anlamsız geliyor.
Elmas ve üstü ligi oyuncularla maç atıyorum ve bu ligdeki hiç kimse scriptten kötü oynamıyor. Normal bir oyuncudan tek iyi yanı evade oda ban riskine değmez gib
QWhat a top I'm impressedtabiki kral bn yıllardır kullanıyorum zaten bi sc de en önmli şey herşeyi ona bırakmamak bnce bn Katarina cok op diyorum adam kata Les diyor yapması üstüne dusmeyen bıcaklarıda yürüsün kendi ALSIN istiyor almayınca combinação çeviremiyor herói mesela Boyle dusun kendin de bişeyler katıcan pozisyon olarak napcanı FLN bilicen yoksa baş space ye bütün oyunların içinden geç olmuyor zaten
çok haklısın knkO kadar iyi isen kapat scripti elle devam et kardeşim. Zevkine oynayan çok var , rank kasmayan da çok var. Kendi seçimin ve aslında kendi seçimini kendi içinde yapmışsın. Kullanmakta kullanmamakta sana kalmış , öz iradeni kullanman dileğiyle
saveleniyor ama bazen bazı ayarları değiştirsem veya kapasam da etki etmiyorkendi oluşturdugun config saveleniyor mu ?
Kardeş nasıl config ayarlarına ulaşacağız sana zahmet söylermisinyaklaşık 4 gündür tryhard oynuyoruz scriptle 3 arkadaş kendi configimi çıkarttım ne titreme var ne bir şey gerekli ayarları yaparsan sıkıntısız oynarsın en iyisi kendi configini oluşturmak.
3.için hedef seçme ayarlarını kurcala ve korkmadığın skiller için force dodge özelliğini kapat evade kısmından flashı da senin atman daha iyi olur bence ona çözüm yok gibiMerhabalar, bir süredir sc kullanıyorum ve daha ban yemedim.
Ama canımı sıkan bir şey var, challanger Config'i de yükledim ona rağmen denediğim neredeyse her karakterde berbat performans sergiliyor.
Sıkıntılı konulardan birkaçı;
1) evade çok belli ettiriyor hile olduğunu ve kafana takmasan bile ban yemeyi evade öyle bir pattern ile çalışıyor ki yetenekten kaçınmak için direk düşmanın üstüne yürüdüğü bile oluyor.(üst, alt veya düşmanın uzağına doğru da kaçınabilecekken).
2) çoğu karakterde 1V1 dışında (2V2, 1V4, 5V5) bayağı kötü çalışıyor combo ayarı. Ya doğru düzgün hedef seçemiyor ya da seçse bile comboyu yapmayıp öyle donup kalıyor.
3) en çok ADC'lerde yaşadığım bir sorun; belki canımın %5'ini almayacak yetenekleri evadelemek için oto atak komutumu iptal ediyor ya da hiç algılamıyor. Ben Full canken benden kaçan adam 100 canken attığı yeteneği zorla dodgelemeye çalıştığından adama oto veya skill atamayıp kaçırdığım oluyor.
4) Summoner spelleri oto atmaya kalkışında çok kötü sonuçları oluyor bazen(örneğin Extreme ayarda flashı hiç atmıyor ya da high da saçma yerlerde atıyor.
Bu sorunlar varken bir bakıyorum script hiç yokken performansım daha iyi neden ban yeme riskine gireyim ki ya iyi bir Config lazım ya da anlamsız geliyor.
Elmas ve üstü ligi oyuncularla maç atıyorum ve bu ligdeki hiç kimse scriptten kötü oynamıyor. Normal bir oyuncudan tek iyi yanı evade oda ban riskine değmez gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?