LP Reborn challenger scriptin yetersiz kalması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Dostum sadece space basarak oynuyorsan boyle olması normal. Sc yi getektigi yerde kullanman lazım gerektigi yerde de senin elle bir şeyler yapman lazım. Aynı seyleri benim de yasadigim oluyor sc ye birakinca her seyi sapitiyor

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
evade işini yapıyor diye şikayet ediyonuz güldüm.
1 otoluk adam kaçarken 50 vuran bi skill attı diye full cana, evade ayarı kapalıyken bile dodgelediğini hatırlıyorum sc nin. Oto komutumu iptal edip yapıyor bide evade. Çok komik bi yanı olduğunu sanmıyorum bu olayın üstüne hile olduğunu da aşırı belli ediyor.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Merhabalar, bir süredir sc kullanıyorum ve daha ban yemedim.
Ama canımı sıkan bir şey var, desafiando Config'i de yükledim ona rağmen denediğim neredeyse seu karakterde berbat performans sergiliyor.
Sıkıntılı konulardan birkaçı;

1) Evadia Çok Belli Ettiriyor Hile Galuğunu Ve Kafana Takmasan Bile Ban Yemeyi Evade Öle Bir Padrão Ile Ile Èalışıyor Ki Yetenekten Kaçınmak üstüne Yürüdüğü Bile Oluyor. (Ü Ü, alt veya Düşmanın Uzağına doğrue da Kaçına).
2) çoğu karakterde 1V1 dışında (2V2, 1V4, 5V5) bayağı kötü çalışıyor combo ayarı. Ya doğru düzgün hedef seçemiyor ya da seçse bile comboyu yapmayıp öyle donup kalıyor.
3) en çok ADC'lerde yaşadığım bir sorun; belki canımın %5'ini almayacak yetenekleri evadelemek için oto atak komutumu iptal ediyor ya da hiç algılamıyor. Ben Full canken benden kaçan adam 100 canken attığı yeteneği zorla dodgelemeye çalıştığından adama oto veya habilidade atamayıp kaçırdığım oluyor.
4) Summoner spelleri oto atmaya kalkışında çok kötü sonuçları oluyor bazen(örneğin Extreme ayarda flashı hiç atmıyor ya da high da saçma yerlerde atıyor.
Bu sorunlar varken bir bakıyorum script hiç yokken performansım daha iyi neden ban yeme riskine gireyim ki ya iyi bir Config lazım ya da anlamsız geliyor.
Elmas ve üstü ligi oyuncularla maç atıyorum ve bu ligdeki hiç kimse scriptten kötü oynamıyor. Normal bir oyuncudan tek iyi yanı evade oda ban riskine değmez gib

tabiki kral bn yıllardır kullanıyorum zaten bi sc de en önmli şey herşeyi ona bırakmamak bnce bn Katarina cok op diyorum adam kata Les diyor yapması üstüne dusmeyen bıcaklarıda yürüsün kendi ALSIN istiyor almayınca combinação çeviremiyor herói mesela Boyle dusun kendin de bişeyler katıcan pozisyon olarak napcanı FLN bilicen yoksa baş space ye bütün oyunların içinden geç olmuyor zaten
QWhat a top I'm impressed

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bazen kendin kullanman gerekiyo bazende scripte bırakmak gerekiyo ben genellikle twitch oynayıp böyle lucian w'sü gibi gereksiz evadeleri kapatarak oynuyorum pek bir sıkıntı yaşamadım şu ana kadar.

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Antrenman Modunda 4 Tane kukla koyarak Kendi ayarlarını Yap sonra Kombo öyle Dene Saçma hareketler Yaparsa gene Ayarlarını değiştirebilirsin

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Oto hedef yerine low hp vesaire seçersen tf lerde daha iyi olur

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Configi ayarlaman lazım dostum forumda sanırım paylaşanlar var bakabilirsin

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Bende o configi kullanıyorum. Gayet başarılı dodge'dan evade e kadar...

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
O kadar iyi isen kapat scripti elle devam et kardeşim. Zevkine oynayan çok var , rank kasmayan da çok var. Kendi seçimin ve aslında kendi seçimini kendi içinde yapmışsın. Kullanmakta kullanmamakta sana kalmış , öz iradeni kullanman dileğiyle
çok haklısın knk

Stay humble hustle hard
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
challenger elo arkadaslar anlayabilir sonucta en iyi bilen elodakiler onlar ve script eğer iyi yazılmamıssa normal bir durum.

Exploiter
Uzman Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
tüm skillere dodge açarsan öyle olabiliyor bazen

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Yani hile sadece skili dodgelar nereye gitmesi gerektiğini bilemez o yüzden bu sorunlar gayet normal

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
yani challenger olmak için kullanan var mı bilmiyorum ama ben zevk için kullanıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Merhabalar, bir süredir sc kullanıyorum ve daha ban yemedim.
Ama canımı sıkan bir şey var, challanger Config'i de yükledim ona rağmen denediğim neredeyse her karakterde berbat performans sergiliyor.
Sıkıntılı konulardan birkaçı;

1) evade çok belli ettiriyor hile olduğunu ve kafana takmasan bile ban yemeyi evade öyle bir pattern ile çalışıyor ki yetenekten kaçınmak için direk düşmanın üstüne yürüdüğü bile oluyor.(üst, alt veya düşmanın uzağına doğru da kaçınabilecekken).
2) çoğu karakterde 1V1 dışında (2V2, 1V4, 5V5) bayağı kötü çalışıyor combo ayarı. Ya doğru düzgün hedef seçemiyor ya da seçse bile comboyu yapmayıp öyle donup kalıyor.
3) en çok ADC'lerde yaşadığım bir sorun; belki canımın %5'ini almayacak yetenekleri evadelemek için oto atak komutumu iptal ediyor ya da hiç algılamıyor. Ben Full canken benden kaçan adam 100 canken attığı yeteneği zorla dodgelemeye çalıştığından adama oto veya skill atamayıp kaçırdığım oluyor.
4) Summoner spelleri oto atmaya kalkışında çok kötü sonuçları oluyor bazen(örneğin Extreme ayarda flashı hiç atmıyor ya da high da saçma yerlerde atıyor.
Bu sorunlar varken bir bakıyorum script hiç yokken performansım daha iyi neden ban yeme riskine gireyim ki ya iyi bir Config lazım ya da anlamsız geliyor.
Elmas ve üstü ligi oyuncularla maç atıyorum ve bu ligdeki hiç kimse scriptten kötü oynamıyor. Normal bir oyuncudan tek iyi yanı evade oda ban riskine değmez gibi.
3.için hedef seçme ayarlarını kurcala ve korkmadığın skiller için force dodge özelliğini kapat evade kısmından flashı da senin atman daha iyi olur bence ona çözüm yok gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...