LP Reborn challenger scriptin yetersiz kalması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
öncelikle ücretsiz script sundukları için yetkililere teşekkür ederim saygı da duyuyorum fakat elle oynasam lpreborn dan çok daha iyi oynarım dedikleriniz doğru

Machine For a Reason
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
zaman zaman evade'i kapatıp açmalısın ve evade'i kendine göre ayarla. dodge only dangerous kısmını kesinlikle kullan script kullanmak biraz tecrübe işi herkes space basıp oyun kazanacak zannediyor ama öyle işlemiyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
evade kapatıp öyle oyna gerçekten çok iyi oluyor ve banrate azalıyor anca reporttan gidecek kadar oluyor hesabın

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
peki önerebileceiğiniz bir lp reborn script varmı

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Doğru Örneğin İre king den iyi kombo atıyor hile nerdeyse fakat adamlar genelde alıyolar çünkü oyun bilgim yok çok kombo yeterli olmuyor hile komboyu güzel tam yapıyor her şeyi dogeliyor Bazen bizim aptallığımızan dolayı sıkıntı çıkıyor Oynamayı bilmeden Düşün İTEM bile almadın veya 3 level fark var Komboları tam tuttursan ne işe yarar ??? düzgün oynamalı

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Hileyi kendine göre düzenleyebilirsin, script belli ediyor demişsin belli etmeyen script olduğunu düşünmüyorum. Eğer belli etmeyen script varsa söyle merak ettim.

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Ara sıra elinle oyna. Ben genelde 150 cs e kadar çıkınca elimle oynamaya başlıyorum.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Ben yeni bir kullanıcı olarak oyun bilgisi olan birinin kolayca üst liglere çıkabileceğini düşünüyorum

Üye
4 HİZMET YILI
kanka zekadan çok mekanik oyunu olduğunu düşünürsen kaybedersin zaten mekaniğe güvenip oynamak yanlış adamların her şeyi düşündüğünü bunun bir yazılım olduğunu unutmamak gerek

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
script bazı durumlarda yetersiz kalıyor ama zevkli oluyor

Üye
Ödüller
4
Sosyal
6 HİZMET YILI
ben hiç config kullanmadan direk giriyom bir sıkıntı olmuyor heroya görede değişiyor aslında xerat sc ye en iyi giden çar sadece skilleri atması yeterli oluyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
oyun bilgisi cok farkettiriyor ayarlamalari yap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...