LP Reborn challenger scriptin yetersiz kalması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
öncelikle ücretsiz script sundukları için yetkililere teşekkür ederim saygı da duyuyorum fakat elle oynasam lpreborn dan çok daha iyi oynarım dedikleriniz doğru

Machine For a Reason
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
zaman zaman evade'i kapatıp açmalısın ve evade'i kendine göre ayarla. dodge only dangerous kısmını kesinlikle kullan script kullanmak biraz tecrübe işi herkes space basıp oyun kazanacak zannediyor ama öyle işlemiyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
evade kapatıp öyle oyna gerçekten çok iyi oluyor ve banrate azalıyor anca reporttan gidecek kadar oluyor hesabın

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
peki önerebileceiğiniz bir lp reborn script varmı

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
2014'ten bu yana script kullanıcısı olarak deneyimlerimi aktarmak isterim.
1- oyun bilgisi olması şartt.
(Pozisyon almak, doğru rakiplere oynamak, doğru targetlama yapmak, oyunun gideceği noktayı ve rakibi gözüne kestirmek, trade-takas sonuçlarını tahmin edip zorlamak, dürteceğin yeri ve zamanı bilmek, harita takibi yapmak, engage atıp atmayacağın zamanı bilmek, rakibe ve takımınza uygun şampiyon seçmek ve rün yapmak gibi gibi liste çok uzun)
Örneklemek gerekirse.
Kog'Maw aldınız scriptsiniz ve çok fazla rage oynuyorsunuz 1V9 atacak kadar iyi script ayarlamalarınız ancak pozisyon hatası ve zamanlama hatası yaptığınız saniye hatta salise sıçtınız demek bittiniz batırdınız belki de takımınızın 4V5 kazanacağı Teamfight'ı ADC Kog'Maw'la yanlış pozisyon alıp 5V5 kaybettirdiniz genelde böyle olur ya da.
Ekranda çizgiler çıkar rakibi ve gankleri takip etmeniz için hem takım arkadşaınıza hem rakibe ve siz onları dikkate almayıp roam ile ya da gank yiyerek öldünüz g. Olsun.
Ya da lane kontrolü bilmiyorsunuz ve scriptin lasthitine veya lane itme tuşuna abandınız bu preconfigde genelde X = lasthit | v = laneclear olur bastınız ve ormancıyı midi soloyu botu roama çektiniz öldünüz yine tamamen sizin oyun bilmemenizden bu tamamen ve tamamen scriptten bağımsız bir durumdur oyunun temellerini bilmedikten sonra kaybetmeye mahkumsunuz örnek olarak script Yasuo almışsınız ve karşınızda yone var eğer ilk iteminiz "ağır yara" ve "can çalma" değilse o yone öyle ya da böyle script bile olsanız gerek ormancı gerek bottan gelen yardımla sizin önünüze geçer.

Gelelim script bilgisine
2- script bilmek tecrübesi olmak şartt.
Kendi arkadaşımdan biliyorum zamanında botlane geçerdik ben Ezreal o Xerath alırdı şöyle ki en Ultra ayarları bile yapsam scripti şey sanardı boşluğa bas kendi oynasın taşısın bu yüzden botta çoğu zaman kaybettirirdi bize yaptığı pozisyon ve zamanlama hatalarıyla.

Örnek vermek gerekirse ormancı Twitch bota baskın yaptı arkadaşım ise dümdüz kaçmaya çalıştı ve Twitch koşu yoluna W attı arkadaşım da doğal oalrak scriptin dodge mekaniğine ters düştü ve rakibe kafa attı öldü sonra scripte sövdü şimdi tecrübeli insan Evade'i 7/24 kullanmayacağını bilir bunu bazen kapar bazen açar en basiti görüşünüz olmayan bölgelerde kapamanız lazım yoktan gelen skile refleks gösterip dodge atamazsınız doğal olarak hiçbir insan atamaz hiçbir insanın tepki süresi 0.000001 değil çünkü.

Bu gibi ince olaylar var bunları düşünerek iş yapmak lazım ha lpreborn da ne yazık ki tırt bir script windsharp gibi.
(Kesinlikle saygı duyuyorum zira piyasada parayla satılan çoğu ürünün aksine ücretsiz ve karşılığında bir şey istemiyorlar bu çok hoş ve güzel)

Piyasada düşüneceğin tüm scriptler için bu yorumu yapabilirim.
Zamanında arşivlenen ve elobuddy için amatörce portlanan l# scriptleri. Elobuddy kapanınca o portlanan yarım yamalak bozuk scriptleri tekrar tek platform altında canlandırmaya çalıştılar ve ortaya toir çıktı. Piyasadaki birçok scriptte şu an toirin isminin değiştirilmiş halidir. Bu sebeple çoğu stabil değil ve çöp çünkü yıllar öncesinin portlanmış scriptlerini kullanıyorlar. Mh bunu yapmıyor yani tamam Source 0'dan yazma değil ben de bunu eleştiremem zira o seviyede değilim ama durum ortada bu yüzden Sc'ler kötüymüş vs. Dememek lazım çünkü yukarıda açıkladığmı üzere şu an piyasadaki scriptler ve türevleri.
Doğru Örneğin İre king den iyi kombo atıyor hile nerdeyse fakat adamlar genelde alıyolar çünkü oyun bilgim yok çok kombo yeterli olmuyor hile komboyu güzel tam yapıyor her şeyi dogeliyor Bazen bizim aptallığımızan dolayı sıkıntı çıkıyor Oynamayı bilmeden Düşün İTEM bile almadın veya 3 level fark var Komboları tam tuttursan ne işe yarar ??? düzgün oynamalı

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Hileyi kendine göre düzenleyebilirsin, script belli ediyor demişsin belli etmeyen script olduğunu düşünmüyorum. Eğer belli etmeyen script varsa söyle merak ettim.

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Ara sıra elinle oyna. Ben genelde 150 cs e kadar çıkınca elimle oynamaya başlıyorum.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Ben yeni bir kullanıcı olarak oyun bilgisi olan birinin kolayca üst liglere çıkabileceğini düşünüyorum

Üye
4 HİZMET YILI
kanka zekadan çok mekanik oyunu olduğunu düşünürsen kaybedersin zaten mekaniğe güvenip oynamak yanlış adamların her şeyi düşündüğünü bunun bir yazılım olduğunu unutmamak gerek

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
script bazı durumlarda yetersiz kalıyor ama zevkli oluyor

Üye
Ödüller
4
Sosyal
6 HİZMET YILI
ben hiç config kullanmadan direk giriyom bir sıkıntı olmuyor heroya görede değişiyor aslında xerat sc ye en iyi giden çar sadece skilleri atması yeterli oluyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
oyun bilgisi cok farkettiriyor ayarlamalari yap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...