LP Reborn config ayarları yapılmadan oynanır mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
hile basic şekilde oynanır mı ve EzEvade ayarları tam olarak ne işe yarıyor ?

BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
oynanır hilenin default ayarları gayet yeterli hafif kendine göre değiştirirsen ayarları forumdaki configlerden daha iyi sonuç elde edersin

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
oynana bilir oynanmayada bilir senin oynayılına göre knk ama hazır config bulmanı tercih ederim

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
oynanır hilenin default ayarları gayet yeterli hafif kendine göre değiştirirsen ayarları forumdaki configlerden daha iyi sonuç elde edersin
hocam öncelikle sağ olasın.
daha önce hiç bu tarz ayarlarla uğraşmadığım için bilmiyorum. sitede rehber niteliğinde kaynak var mı

BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
hocam öncelikle sağ olasın.
daha önce hiç bu tarz ayarlarla uğraşmadığım için bilmiyorum. sitede rehber niteliğinde kaynak var mı
bildiğim kadarıyla yok hazır configler direkt oynamanız için ayarlı ama ben beğenmiyorum oyun stilime uygun değil hafif düzeyde ingilizceniz varsa çok rahat yaparsınız ayarları çok basit

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
arama kısmına config yazıp configlerle ve nasıl yüklendiğiyle ilgili bilgilere erişebilirsiniz

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
bildiğim kadarıyla yok hazır configler direkt oynamanız için ayarlı ama ben beğenmiyorum oyun stilime uygun değil hafif düzeyde ingilizceniz varsa çok rahat yaparsınız ayarları çok basit
sağ olasın yardımın için
Post automatically merged:

arama kısmına config yazıp configlerle ve nasıl yüklendiğiyle ilgili bilgilere erişebilirsiniz
teşekkürler hocam bakcağım

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
bence oynanyır ben default ayarlarda oynadım başlarda sonra kendine göre ufak değişiklikler yapabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...