peki ayarları nasl yapcamoynanmaz kankam
hocam öncelikle sağ olasın.oynanır hilenin default ayarları gayet yeterli hafif kendine göre değiştirirsen ayarları forumdaki configlerden daha iyi sonuç elde edersin
bende bilmiyorum yeni katıldım buraya ama galiba varhocam öncelikle sağ olasın.
daha önce hiç bu tarz ayarlarla uğraşmadığım için bilmiyorum. sitede rehber niteliğinde kaynak var mı
bildiğim kadarıyla yok hazır configler direkt oynamanız için ayarlı ama ben beğenmiyorum oyun stilime uygun değil hafif düzeyde ingilizceniz varsa çok rahat yaparsınız ayarları çok basithocam öncelikle sağ olasın.
daha önce hiç bu tarz ayarlarla uğraşmadığım için bilmiyorum. sitede rehber niteliğinde kaynak var mı
sağ olasın yardımın içinbildiğim kadarıyla yok hazır configler direkt oynamanız için ayarlı ama ben beğenmiyorum oyun stilime uygun değil hafif düzeyde ingilizceniz varsa çok rahat yaparsınız ayarları çok basit
teşekkürler hocam bakcağımarama kısmına config yazıp configlerle ve nasıl yüklendiğiyle ilgili bilgilere erişebilirsiniz
manuel ayarları gayet iyihile basic şekilde oynanır mı ve EzEvade ayarları tam olarak ne işe yarıyor ?
sürekli config sorularını görünce merak etmiştim hocam, teşekkür ederimmanuel ayarları gayet iyi
kendı ayarlarını ayarlaman vaktını alır basıc kullanamazsın confıg en mantıklı kararhile basic şekilde oynanır mı ve EzEvade ayarları tam olarak ne işe yarıyor ?
knk kendin bilmiyosan hiç bulaşma direk hazır configler var onları kullanmanı tavsiye ederimhile basic şekilde oynanır mı ve EzEvade ayarları tam olarak ne işe yarıyor ?