Lp Reborn - Güncel tier list 27.06.22

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
1656319124237.png

Evet arkadaşlar Twitch i S tiere koymadım evet.

Cassiopeia oynarken Yapmanız gereken bir kaç ayar var onları özel oyunda halledin

Waiting for E position u kapatmanız gerekiyor. (Kapatmazsanız, Q atmadan rakibe E atmıyor. karşınızda script karakterler varsa cassiopeia tam bir canavar oluyor. ve E last hit özelliğini açın. farmlara son vuruş olarak otomatik e atıyor. dakika 7 de 50 farm falan kasıyorsunuz.)

ve bir tane daha ayarı kapatmanız gerekiyor onda ise q açtığınızda sürekli altınıza q atıyor, ister rakip olsun ister olmasın. Shift> Cassiopeia >misc > stack tear of goddes ı kapatmanız yeterli.

ve Top lane çok az oynadım sadece bu 2 karakteri deneme fırsatım oldu ama çok iyi oluyorlar tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
ADC twichtde eklenebilir.

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
tier list biraz yanlış camille s tier giremez özellikle twitch koymaman lulu ile twitch koyduklarının 6 sını rahatlıkla eziyor sonra da master ile yone bunlar yanlış dostum sana nasıl bir rakip düştü de bunu böyle ayarladın bilemiyorum ama bu 4 çar doğru ayarlanmamış ama genel olarak ortalama altı bir tier list bu dediklerimin haricinde gayet iyi düşünülmüş

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Top lane aatrox olabilir gayet iyi oluyor

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
tier list biraz yanlış camille s tier giremez özellikle twitch koymaman lulu ile twitch koyduklarının 6 sını rahatlıkla eziyor sonra da master ile yone bunlar yanlış dostum sana nasıl bir rakip düştü de bunu böyle ayarladın bilemiyorum ama bu 4 çar doğru ayarlanmamış ama genel olarak ortalama altı bir tier list bu dediklerimin haricinde gayet iyi düşünülmüş
Twitch script ile tercihim değil, Lulu ile evet güzel oluyor ama güçlü olduğunu bilen oynuyor zaten. özellikle yuumi ve twitch, Camilleyi s tiere koyma sebebim, Güzel takas atıp çıkabiliyorsunuz. karşınıza counter gelse bile full farm yapıp tf de bir adamı tutup tanklıyorsun takımın kazanıyor otomatik. 10 maç falan attım camille ile çoğunda yendim bazılarında kaybettim. takım oyunu için camille ideal bir karakter. Ve Master yi ye gelirsek Q mekaniği hoş skilleri dodgelemek için otomatik q falan basıyor ve zaten master normalde çok mekanik gerektirmiyor basit oynanışıyla sadece düz vuruşa bırakıyorsunuz sc ile.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
top laneye kayle eklenebilir junga kindred mide xerath adc jinx supportada leona eklenebilir sc ile gerçekten kazandıran herolar

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
abi Yone de sacmalıyo karakter yasuo kadar ıyı olmuyor yone de denedım kac defa olamdı yone tercıh etmeyın Darius eklemelısın buraya bence.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Tierlistin scriptle alakası ne anlamadım? Scriptsiz bile oynanabilecek herolar bunlar. Junglede master yi, amumu, graves... Bence düzenlenmesi lazım ama genede eline sağlık.
Post automatically merged:

Twitch script ile tercihim değil, Lulu ile evet güzel oluyor ama güçlü olduğunu bilen oynuyor zaten. özellikle yuumi ve twitch, Camilleyi s tiere koyma sebebim, Güzel takas atıp çıkabiliyorsunuz. karşınıza counter gelse bile full farm yapıp tf de bir adamı tutup tanklıyorsun takımın kazanıyor otomatik. 10 maç falan attım camille ile çoğunda yendim bazılarında kaybettim. takım oyunu için camille ideal bir karakter. Ve Master yi ye gelirsek Q mekaniği hoş skilleri dodgelemek için otomatik q falan basıyor ve zaten master normalde çok mekanik gerektirmiyor basit oynanışıyla sadece düz vuruşa bırakıyorsunuz sc ile.
Mekanik gerekmeyen bir karakteri scde oynamak gerekmez ki? Junglede ondan daha iyi tonlarca karakter var sc ile canavar olan.

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Tierlistin scriptle alakası ne anlamadım? Scriptsiz bile oynanabilecek herolar bunlar. Junglede master yi, amumu, graves... Bence düzenlenmesi lazım ama genede eline sağlık.

Mekanik gerekmeyen bir karakteri scde oynamak gerekmez ki? Junglede ondan daha iyi tonlarca karakter var sc ile canavar olan.
Tek yapman gereken düz vuruşa bırakmak zaten kardeşim free win aldırıyor master yi? düz vuruş kaçırmadan kesiyorsun sc ile

Oynamadığım karakterleri koyup ezbere tier list yapmıyorum kardesim saygılar

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Tek yapman gereken düz vuruşa bırakmak zaten kardeşim free win aldırıyor master yi? düz vuruş kaçırmadan kesiyorsun sc ile

Oynamadığım karakterleri koyup ezbere tier list yapmıyorum kardesim saygılar
Oto atak kaçıran var mı ki scsiz oynarken :D Neyse dostum eline sağlık ne diyeyim :)

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
bende bi keresinde rurfta gelmişti denemistim pek bi olayı yok gibi. onunyerine baska hero eklesen daha iyi olurdu
ya şöyle söyleyeyim millete yalan yanlış tier list yapmak istemiyorum. çünkü bakıyorum tier listlere hepsi ezbere yapılmış. kendi oynadıklarımın arasından en sevdiklerimi listeledim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...