Twitch script ile tercihim değil, Lulu ile evet güzel oluyor ama güçlü olduğunu bilen oynuyor zaten. özellikle yuumi ve twitch, Camilleyi s tiere koyma sebebim, Güzel takas atıp çıkabiliyorsunuz. karşınıza counter gelse bile full farm yapıp tf de bir adamı tutup tanklıyorsun takımın kazanıyor otomatik. 10 maç falan attım camille ile çoğunda yendim bazılarında kaybettim. takım oyunu için camille ideal bir karakter. Ve Master yi ye gelirsek Q mekaniği hoş skilleri dodgelemek için otomatik q falan basıyor ve zaten master normalde çok mekanik gerektirmiyor basit oynanışıyla sadece düz vuruşa bırakıyorsunuz sc ile.tier list biraz yanlış camille s tier giremez özellikle twitch koymaman lulu ile twitch koyduklarının 6 sını rahatlıkla eziyor sonra da master ile yone bunlar yanlış dostum sana nasıl bir rakip düştü de bunu böyle ayarladın bilemiyorum ama bu 4 çar doğru ayarlanmamış ama genel olarak ortalama altı bir tier list bu dediklerimin haricinde gayet iyi düşünülmüş
Mekanik gerekmeyen bir karakteri scde oynamak gerekmez ki? Junglede ondan daha iyi tonlarca karakter var sc ile canavar olan.Twitch script ile tercihim değil, Lulu ile evet güzel oluyor ama güçlü olduğunu bilen oynuyor zaten. özellikle yuumi ve twitch, Camilleyi s tiere koyma sebebim, Güzel takas atıp çıkabiliyorsunuz. karşınıza counter gelse bile full farm yapıp tf de bir adamı tutup tanklıyorsun takımın kazanıyor otomatik. 10 maç falan attım camille ile çoğunda yendim bazılarında kaybettim. takım oyunu için camille ideal bir karakter. Ve Master yi ye gelirsek Q mekaniği hoş skilleri dodgelemek için otomatik q falan basıyor ve zaten master normalde çok mekanik gerektirmiyor basit oynanışıyla sadece düz vuruşa bırakıyorsunuz sc ile.
Tek yapman gereken düz vuruşa bırakmak zaten kardeşim free win aldırıyor master yi? düz vuruş kaçırmadan kesiyorsun sc ileTierlistin scriptle alakası ne anlamadım? Scriptsiz bile oynanabilecek herolar bunlar. Junglede master yi, amumu, graves... Bence düzenlenmesi lazım ama genede eline sağlık.
Post automatically merged:
Mekanik gerekmeyen bir karakteri scde oynamak gerekmez ki? Junglede ondan daha iyi tonlarca karakter var sc ile canavar olan.
Oynamadığım karakterleri koyup ezbere tier list yapmıyorum kardesim saygılarJinxim nerde -,-
Oto atak kaçıran var mı ki scsiz oynarkenTek yapman gereken düz vuruşa bırakmak zaten kardeşim free win aldırıyor master yi? düz vuruş kaçırmadan kesiyorsun sc ile
Post automatically merged:
Oynamadığım karakterleri koyup ezbere tier list yapmıyorum kardesim saygılar
Bilmiyorum ama çok iyi gidiyor sc ile diana oynamaktan keyif alıyorum sc ilediana neden var? tek olayı q tutturmak
bende bi keresinde rurfta gelmişti denemistim pek bi olayı yok gibi. onunyerine baska hero eklesen daha iyi olurduBilmiyorum ama çok iyi gidiyor sc ile diana oynamaktan keyif alıyorum sc ile
ya şöyle söyleyeyim millete yalan yanlış tier list yapmak istemiyorum. çünkü bakıyorum tier listlere hepsi ezbere yapılmış. kendi oynadıklarımın arasından en sevdiklerimi listeledimbende bi keresinde rurfta gelmişti denemistim pek bi olayı yok gibi. onunyerine baska hero eklesen daha iyi olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?