Hocam en düşük ayarlarda bile 99 100 fps zor alıyorum bu anormal bir durumi7 işlemci gtx970 8 gb ram var dostum bendede ancak ben bile drop yiyorum sc açınca böyle oluyor
Bunu deneyeceğim teşekkür ediiyorumBu Donanımsal değil sc ile alakalı sanırım bazı karakterler de aşırı fps drop giriyor (Jinx gibi) bunun sebebide "X" last hit "V" LaneClear sürekli basıldığında kaynaklanıyor. (F7 basıp çizgileri kapatsan bile düzelmiyor)
Oyunun client'inden performans modunu aç
knk onun bi çözümü yok ya bende drop yiyorumArkadaşlar başlıkta da bahsettiğim gibi Lprebornda aşırı fazla fps drop yiyorum özellikle jinx oynarken. Sistemim de fazlasıyla yeterli lol için ama buna ne sebep oluyor bilen var mı ? Bilen varsa eğer yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar..
Sistem özelliklerimden;
CPU: Ryzen 5 3500x
GPU: Asus TUF Nvidia GTX 1660 Super
kankam bi farkım yok aynı fps bendede oluyor ama bende sadece nexus kulesinde drop geliyor onun dışında no problemHocam en düşük ayarlarda bile 99 100 fps zor alıyorum bu anormal bir durum
Post automatically merged:
Bunu deneyeceğim teşekkür ediiyorum
Sen ücretli kullanıyorsun galiba ?dostum benim pcim bayağı üst düzey övünmek hava atmak için söylemiyorum Intel core i9 13900k ekran kartı rtx 4080 32gb ram (6600mhz) asus rog maximus z790 kesinlikle bunun senin sisteminle bir alakası yok lpreborn dan kaynaklı sc de sıkıntı var performans iyileştirilmesi yapılması lazım çoğu kişi yaşıyor bunu ben de sıklıkla yaşıyorum ve çok can sıkıcı gerçekten tf deyken bi donuyor mesela anlık o anlar çok önemlidir bilirsin o donmadan dolayı tf kaybediyorsunuz o kadar sinir bozucu bir şey ki bu kazanacağım maçları kaybettigim zaman bile oldu bu yüzden bıraktım lprebornu başkasına geçtim
Bende işte baya sık olmaya başladı bu durum lane de bile drop yiyorum acaba bi ayarı mı var diye yazdımkankam bi farkım yok aynı fps bendede oluyor ama bende sadece nexus kulesinde drop geliyor onun dışında no problem
Farmlarken fps dusmuyor mu sende?kankam bi farkım yok aynı fps bendede oluyor ama bende sadece nexus kulesinde drop geliyor onun dışında no problem
evet kankam daha sağlıklı olanı bu şekilde çünküSen ücretli kullanıyorsun galiba ?
hayır fps düşmüyor öyle bir sıkıntım yok sadece nexus kulesinde büyük minyonlar gelince felan drop yiyorumFarmlarken fps dusmuyor mu sende?
Gereksiz olan bütün drawları kapat. Arka planda 3.parti yazılım çalıştığı için bu genel bir sorun yavaş yavaş alışmaya başlıyorsun.Arkadaşlar başlıkta da bahsettiğim gibi Lprebornda aşırı fazla fps drop yiyorum özellikle jinx oynarken. Sistemim de fazlasıyla yeterli lol için ama buna ne sebep oluyor bilen var mı ? Bilen varsa eğer yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar..
Sistem özelliklerimden;
Yeni olmaya başladı bu bahsettiğim olay öncesinde böyle sıkıntılar yaşamıyordum.Gereksiz olan bütün drawları kapat. Arka planda 3.parti yazılım çalıştığı için bu genel bir sorun yavaş yavaş alışmaya başlıyorsun.
bilgisayarım kısmından fps ayarları kısmına gri ordan dusurArkadaşlar başlıkta da bahsettiğim gibi Lprebornda aşırı fazla fps drop yiyorum özellikle jinx oynarken. Sistemim de fazlasıyla yeterli lol için ama buna ne sebep oluyor bilen var mı ? Bilen varsa eğer yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar..
Sistem özelliklerimden;
i7 ile gtx 2060 ile bile fps düşüşü alıyorumArkadaşlar başlıkta da bahsettiğim gibi Lprebornda aşırı fazla fps drop yiyorum özellikle jinx oynarken. Sistemim de fazlasıyla yeterli lol için ama buna ne sebep oluyor bilen var mı ? Bilen varsa eğer yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar..
Sistem özelliklerimden;
Bilgisayarım kısmından fps ayarları derken ?bilgisayarım kısmından fps ayarları kısmına gri ordan dusur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?