- Konuyu başlatan
-
Ya arkadaşlar mevzu sistem özellikleri değil zaten orda kastettiğim sadece lol gibi bir oyun için zaten ahım şahım sistemlere gerek yok onu anlatmaya çalıştım.. Çözümünü arıyorum :di7 ile gtx 2060 ile bile fps düşüşü alıyorum
Bu konuda şikayetçi olamayız şükretmemiz lazım reisUsta onun için güncelleme gelmeli ya bi çözümü yok. Free SC olduğu için de tek yapabildiğimiz güncelleme için dua etmek
Virüs girmiş olabilir bende öyle oldu sıfırladım bilgisayarı düzeld.i Belkide virüs yoktur başka bir şeydirArkadaşlar başlıkta da bahsettiğim gibi Lprebornda aşırı fazla fps drop yiyorum özellikle jinx oynarken. Sistemim de fazlasıyla yeterli lol için ama buna ne sebep oluyor bilen var mı ? Bilen varsa eğer yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar..
Sistem özelliklerimden;
CPU: Ryzen 5 3500x
GPU: Asus TUF Nvidia GTX 1660 Super
En aza indirgemek icin ne yapilabilir acabahocam scriptten kaynaklı ne kadar iyi pc olursa olsun drop yiceksiniz yapabiliceğimiz birşey yok
hiçbirşey 3 part yazılım olduğu icin fps droplar olması cok normal yani hicbirşey yapamayızEn aza indirgemek icin ne yapilabilir acaba
Borderless dediğin mevzu nedir ?scden kaynaklı bir sorun ama borderless ve window modda denedin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?